Alegerile Muzei: 5 filme subapreciate, dar de văzut. Din 2015. Ăştia actori!



Legend


Tom Hardy în rol dublu. Gemeni, gangsteri, dar nu americani, că de ăia m-am plictisit, britanici. Regizorul a reuşit scene cu Hardy versus Hardy inclusiv “de bătaie”. Cum e să te baţi cu tine? J) Noi, femeile, facem des asta în faţa oglinzii, dar în film e o senzaţie. Povestea pe care se bazează filmul e una reală, iar mie mi-a plăcut în mod special personajul feminin care se luptă cu atracţia distructivă, dar atât de intensă, pe care o simţim toate în faţa unui băiat rău, dar cu stil, forţă şi vorbele la el. E un film ca o lecţie de viaţă şi chiar dacă mulţi critici n-au fost atât de impresionaţi e unul dintre puţinele filme cu gangsteri care nu e doar pentru bărbaţi, ci şi pentru femei deştepte.






Danny Collins


Pacino e demenţial, iar regizorul, care a scris şi scenariul, e sigur un om cu simţul umorului aşa că îmi imaginez că puţine femei îi rezistă J O seară de sâmbătă ca un 3some unde se râde în hohote. Orice femeie are nevoie de aşa ceva şi orice bărbat poate să înţeleagă de la Pacino că suntem mai puţin atrase de pătrăţele decât de ce ai în cap.

 

Spy


La început nu ştii dacă să râzi sau să te enervezi pentru că e fix pe ideea că în spatele fiecărui bărbat-wow e o femeie pe care n-o vede nimeni!!! Melisa McCarthy nu e nici fotomodel, nici divă, dar toate avem o prietenă ca ea, care poate mai mult decât lasă să se vadă şi care e apreciată mai puţin decât merită. Dacă din astea multe fac o tragedie, de data asta s-a făcut o comedie de nota 20! Din nou, criticii n-au fost impresionaţi, că pe ăştia trebuie să-i faci să plângă. Ce copilărie nasoală au avut!




Hitting the apex


Înainte de gătit pasiunile mele au fost pictura şi motociclismul. La şcoala moto mi se spunea Micuţa Rossi, dar adevărul e că a fost doar o etapă în viaţa mea. Cum primele iubiri nu se uită, n-am putut să ratez un film cu toţi eroii mei jucând în chiar rolul vieţii lor şi cu vocea lui Brad Pitt ca narator. După ce vezi filmul nu ţi se mai pare de necrezut nici faza de mare scandal de la MotoGP Malaiezia.


Burnt


La final, dar nu ultimul în preferinţe, Chef Bradley Cooper! Eu savurez filmele cu gătit, nimic surprinzător, am văzut Julie & Julia de 3 ori! Nu trebuie să fii pasionată ca să înţelegi câtă nebunie e în bucătărie şi cum mai binele e un demon care va rămâne un mai mare duşman al binelui decât răul. 
Rău e să te potoleşti, când te-ai potolit ai murit deja.


Back to Top