Espresso truth: Toți bărbații îți par porci? Mai schimbă și tu anturajul :)



Nu vă mai fac o introducere despre cum m-am decis să răspund (din nou) întrebărilor voastre, fără Blogging democracy și fără… menajamente. Urăsc introducerile lungi. Acest articol răspunde unui număr impresionant de mesaje primite și multora pe care n-ați avut curajul să mi le scrieți. Și deschide o serie neîndulcită: ESPRESSO TRUTH.
Avem trei cazuri care se tot repetă. 


Naiva-cronică. Stă mult pe facebook și crede că viața e o copie a online-ului. E invers, online-ul e o oglindă în care mulți își arată doar profilul care le convine. Naiva-cronică vrea să creadă și bărbații care o mint știu asta. Toți avem dreptul să credem o promisiune și să fim păcăliți. Indiferent dacă suntem bărbați sau femei, toți am picat de fazani măcar o dată în viață. Dacă însă crezi în continuare în promisiuni deși niciuna dintre ele nu s-a îndeplinit, atunci înseamnă că-ți place! Fiecare masochistă își găsește “sadicul”. O asemenea femeie, înainte să-și poată schimba bărbații, ar trebui să-și schimbe lecturile. Așa își va schimba și viața.

Feminista-reducerii-la-absurd. Ea nu are nevoie de bărbați, dar are o părere despre ei! Are o părere și despre femeile care au nevoie de bărbați. Niște proaste. Feminista-absurdă este un foarte bun angajat pentru că vrea tot timpul să demonstreze că este egala unui bărbat și chiar se transformă încet-încet într-unul. Mai acru și cu vocea mai subțire. Cauza femeilor este mai eficient susținută de toate acele soții, mame și iubite care știu că bărbatul nu e destinația supremă a femeii, dar și-l doresc partener de drum. E cazul să se renunțe la ideea că bărbații văd femeia ca pe o jucărie sexuală, doar ne bucurăm și noi și voi de joc. Nesimțiți există de ambe sexe. Eu nu spun că toate femeile sunt curve sau profitoare, deși e evident că unele sunt. Feministele de ce ne pun pe toți în aceeași oală? Cum adică “toți bărbații sunt porci”? Ce? I-ai cunoscut chiar pe toți? :))

Jucătoarea. Zisă și “scopul scuză mijloacele” sau “mai bine să plângă mă-sa”. Are o părere mai prostă despre femei, deși e femeie, decât au misoginii înrăiți. A fost de mai multe ori amantă decât iubită oficială pentru că nu vrea să-și irosească tinerețea muncind alături de un bărbat cu potențial, vrea unul care deja s-a realizat. Iar ăștia sunt cam toți luați. Nu e o problemă pentru ea. Ghinionul ei face ca noi, bărbații, de la Iulius Caesar până în 2016, să “iubim trădarea, dar să urâm pe trădători”. Una e o femeie cu care vreau să mă culc și alta e o femeie lângă care m-aș trezi în fiecare dimineață! Am spus-o și o repet: Amantele nu sunt o categorie socio-profesională. Aproape toți am călcat strâmb și ne-a și plăcut, dar sufletul își caută mai devreme sau mai târziu balansul. Cum din cocoș nu faci găină și nici din curvă gospodină, amanta de profesie te poate convinge să o iei de nevastă doar dacă e ea prea deșteaptă sau tu prea prost.

Când ți se pare că destinul ți-a scos în cale numai porci, gândește-te la toți bărbații pe care i-ai pus în friend-zone, la toți băieții buni care au fost jucăriile tale în facultate sau la colegii care sar să te ajute la serviciu. Unele femei învață din greșeli, altele se căsătoresc cu ele :) 
Nu, destinul ți-a pus la dispoziție toate categoriile de bărbați. Tu i-ai ales pe cei care, într-un fel sau altul, îți seamnă :)



P.S. Încă un răspuns la o întrebare frecventă: Nu, nici cărțile mele, nici a Muzei nu se găsesc în librării, dar sunt dispnibile în link.
https://goo.gl/NhwTxV



Back to Top