Trei femei care-ți vor spune mai multe despre iubitul tău decât îți poate spune el. Nu că ar vrea să-ți spună :)




Radu are pe desktop o poză cu mine pe care nu nimeni înafară de noi nu o va vedea niciodată. El a vrut să o pună, eu m-am opus, de formă. Această frază va avea alt sens după ce termini de citit textul. 



Te-am lăsat să te joci cu foarfeca și m-am trezit că m-ai tăiat din poze, din planurile tale de viitor, din amintirile noastre. Acum sunt ale tale, niște amintiri handicapate, fără o mână și-un picior, cu femeia amputată. Poate iei în baza lor și locurile de parcare speciale din Mall. Nu, nu ești așa special. 
Așa aș putea să transcriu un mesaj de la o fată, care mi-a scris mie pentru că de la Radu n-a primit niciun răspuns. Nici nu știu dacă l-a văzut, la câte are el. Pentru că eu răspund repede, acum tot primesc. 
Apoi încă un mesaj și încă unul mi-au venit cu același gen de surprize de la oamenii de lângă tine pe care i-ai crezut altfel decât erau. 
I-ai crezut sau i-ai vrut altfel? 
O femeie n-ar trebui să-și deschidă picioarele fără să deschidă mai întâi ochii! Îți toarnă cuvintele potrivite în ureche? Mi se pare atât de simplu încât adesea mi-ar fi plăcut să mă nasc băiat! Tata oricum și-a dorit unul!
Pentru că sunt femeie și pentru că de mică am fost atrasă de artele plastice unde niciun artist n-a fost tocmai întreg la cap, am învățat că despre caracterul unui om îți vorbesc cel mai bine oamenii de lângă el.
Dacă aș fi bărbat nu m-aș uita la mama ei, ca să văd dacă se îngrașă după 40 de ani. M-aș uita la foștii ei iubiți, pentru că femeia e mai puțin ce mănâncă și mai mult ce iubește. Cine se aseamănă se adună și greșelile care se tot repetă în viața unei femei, atunci când poartă nume de bărbați, nu sunt greșeli, ăia sunt “genul ei”. 
Pe bărbați, însă, să-i sfătuiască Radu, eu am o “rețetă” pentru “fetele mele”. 
Uitați-vă la 3 femei din viața lui. Cum sunt ele și mai ales cum le tratează. 


Prima e mama. Dacă nu respectă femeia care i s-a dedicat jumătate din viață, care n-a dormit când era mic și avea colici sau îi dădeau dinții, care l-a ținut în brațe când plângea, cum crezi că va aprecia ce poți tu să faci pentru el?

A doua e fosta. Nu mă gândesc la relații pasagere, ci la o relație serioasă. Cum e ea? Femeia aia? Realizată sau dependentă? Încrezătoare sau timorată? În timpul cât a fost cu ea, cât a ajutat-o să-și îndeplinească visurile? O vorbește acum de rău? Vezi că următoarea ești tu. Următoarea care va trebui să renunțe la visurile ei pentru a le susține pe ale lui. Viitoarea căreia îi va face reproșuri peste reproșuri până când își va pierde încrederea în ea și viitoarea pe care o va părăsi. Și va vorbi despre tine așa cum vorbește acum despre ea. Ia un bărbat care a lăsat în urma lui femei întregi. 

A treia sau a treia categorie. Femeia sau femeile pe care le admiră pentru că un tip care o place pe Audrey Hepburn ca actriță sau pe Tina (nemuritoarea) Turner pentru cum dă foc scenei mi se pare de preferat unuia care urmărește pe social media conturile unor iepurași… 
La fel, n-am nimic contra modei, doar am pozat pentru două colecții, dar nu cred că un bărbat care urmărește pe instagram conturile a o sută de fotomodele e un om pe care să mi-l doresc. El le urmărește pe instagram că doar atât își permite. 
Dacă bărbatul tău nu este cel mai mare fan al tău, nu e bărbatul tău. 
E doar un sărăntoc al iubirii, care se mulțumește cu femeia pe care și-o permite ca un angajat nemulțumit de job care tot bagă CV-uri doar apare un cur mai bun.  Iar eu cred că meriți mai mult, nu să alergi singură într-o cursă în care nu poți să fii decât cel mult pe locul 2. 


Ai curaj să-i faci un cadou mai picant de sărbători? 
1.Comandă FILOSOFIA SEXULUI direct din link:
2.Plătește cu cardul
3.CERE în formularul de comandă autograf personalizat! 
Pentru soție, amantă, amant, nu ne băgăm :)





Back to Top