Men only: Uită că ești căsătorit!




O doamnă mi-a scris că oricum bărbații uită mai mereu că sunt căsătoriți și alimentează și la alte pompe. Nu e adevărat! Când alimentăm în altă parte nu uităm deloc că suntem căsătoriți. Avem grijă să nu alimentăm prea aproape de casă, să nu ne lase semne și să nu primim telefoane de la “serviciul clienți” cu sondaje despre “gradul de satisfacție”. 


Și mai e ceva, bărbații nefericiți în căsnicie sunt mult mai discreți decât femeile care se plâng mai ușor și lasă impresia că nefericrea lor e mai frecventă. Nouă ne e mai ușor să ne lăudăm decât să ne plângem. Și totuși primesc destule mesaje private de la bărbați (fie ei “în devenire” sau trecuți prin viață).
Unul dintre ei m-a întrebat dacă știu povestea cu borcanul. O știam. V-o spun și vouă pe scurt. Se zice că mai multe cupluri au făcut un test: au pus câte un bob de nu mai știu ce într-un borcan de fiecare dată când au făcut dragoste în primul an de dragoste. Apoi au început să scoată câte unul de fiecare dată când făceau dragoste  după ce s-au căsătorit. Niciunul dintre borcane nu s-a golit. Niciodată.
Mulți știu povestea asta într-o variantă sau alta. Poate sunt eu defect, dar mereu m-am întrebat cine ar pune câte un bob după fiecare partidă de sex??! Trebuie să ai ceva la cap :) Și dacă încolțesc? :)) 
Viața reală nu e ca-n poveștile astea. Nu există “bobul de după” :) Poate boul de după...
Există însă bărbați care au senzația că imediat ce și-au pus verigheta sunt “stăpânii inelului” și nu mai e nevoie să facă nimic. Din contră, sunt puțin bosumflați că li s-a “răpit libertatea”. Ce femeie ar mai arde de dor să ajungă în pat cu tine când simte că-ți cam stă în drum?
Pe ca femeie n-ar apuca-o o durere de cap REALĂ când tu îi reproșezi că în ultima vreme ați făcut sex cam rar? Știi ce rezultat au aceste reproșuri? VEȚI FACE ȘI MAI RAR. 
Uită că ești căsătorit și flirtează cu ea. 
Uită că ești trecut în acte. Nu e talonul de la mașină. 
Nu-i mai spune ce vrei să-ți gătească și du-o la un restaurant din când în când. 
Uită că ești căsătorit și ieși la alergat. O să-ți facă mai bine decât să ieși la bere. Femeile au învățat că pot să scape de burtă cu tot cu posesorul ei. Iar fotbalul, care îți aduce atâția nervi când te uiți la TV, îți poate aduce adrenalina și vâna din tinerețe dacă îl joci.
Uită că ai cucerit-o cândva, mai ales dacă asta s-a întâmplat în facultate și acum aveți copii la liceu. 
Uită că i-ai spus că e frumoasă și știe. Uită că i-ai spus te iubesc și mai spune-i o dată. 
Uită multe, dar nu uita când e aniversarea voastră și câți bărbați ar fi vrut să fie aniversarea lor cu ea. 
Amintește-ți de rivalii din trecut și nu face greșeala să crezi că nu ai unii și în prezent. 
Uită că ești căsătorit. Amintește-ți cum se cuceresc femeile! 
Și cucerește-o în fiecare zi. Altfel. 

foto: PhotoYoung


P.S. 
Poți să-i și gătești. 
Idei aici găsești. 
Carte cu bucăți de viață
Seara-i tot o dimineață
http://greensugar.ro/gust-verde/
Back to Top