Women only: Uită că ești căsătorită!


“N-am mai făcut sex cu soțul meu de 6 luni” mi-a scris ea. 
Unele vor spune că am fost rău când am întrebat: Dar cu cine? :)
Din păcate nu era nimic picant, așa cum nu este în prea multe mesaje. Prea multe femei “se obișnuiesc cu situația” în loc să o rezolve. 
Prea mulți “gânditori” vin cu explicații pentru nefericirea conjugală în loc să vină cu soluții care să ne ajute pe toți să trăim viața pe care o vrem.
Uită că ești căsătorită nu înseamnă să uiți CU CINE ești căsătorită și nici să deschizi calea altora. Nu judec, dar femeile care nu înțeleg de ce nu le e bine acum vor ajunge mereu în același punct indiferent de câte ori o vor lua de la capăt. 


Uită că ești căsătorită și profită de tehnologie așa cum o făceai când nu erați împreună. Atunci flirtai cu el pe whatsapp. Acum îi trimiți doar lista de cumpărături. Și te mai miri că a dispărut pasiunea? Poate ar trebui data viitoare să treci în lista aia de cumpărături și un vibrator. 
Uită că ești căsătorită și nu-i mai spune chiar toate problemele tale. Bărbatul se gândește instinctiv la soluții și ajunge să creadă la un moment dat că asta e relația voastră: tu ești un fel de șef, problemele tale un fel de task-uri, deadline-urile sunt mereu ASAP, iar căsătoria e un 2nd job. Fără blow job.
Uită că ești căsătorită și nu-i mai face mereu planuri. Fă-i surprize. Iar “Uite, iubi, mi-am luat o poșetă nouă” nu e genul de surpriză despre care vorbesc! Poate doar dacă i-o prezinți goală. Nu poșeta :)) Pe tine.
Uită că ești căsătorită și nu-ți neglija silueta. Știm amândoi că erai în stare să nu mănânci 3 zile înainte de o întâlnire, de se mira bietul băiat că păreai pe cale să leșini și se gândea că e efectul lui :)) Acum de ce nu mai dai pe la sală măcar?
Uită că ești căsătorită și iubește-l de parcă n-ați mai avea toate nopțile la dispoziție. Sărută-l de parcă ar fi prima dată. Asta dacă nu vrei să te trezești că la un moment dat e ultima. 
Uită că ești căsătorită. 
Amintește-ți în schimb că ești femeie, că ești senzuală, că știi să te joci, să te bucuri de sex, nu să-l vezi ca pe o “obligație de cuplu”. 
Uită că ești căsătorită cu el. 
Amintește-ți, în schimb, să-l iubești.


Foto: 
Back to Top