Manual de “sexting”. Ce să faci, dar mai ales ce să nu faci când flirtezi online :) Ep. 1



Lumea se schimbă, dar oamenii rămân a fel. Ne dorim fericire, doar că o vedem altfel decât părinții noștri. Ne dorim aventură, pe care o vedem cam la fel. O obținem altfel. 
Ne dorim prieteni, iubiri, exact ca și ei. Doar că ei nu aveau internetul. 
Așa a apărut comunicarea pe care americanii o numesc de vreo 10 ani… sexting. Da, în loc de texting. 
Eu sunt mai old school așa că am ignorat complet mirc-ul și Hi5, chiar dacă erau la modă. Blogul a deschis însă o cutie a Pandorei și miile de mesaje pe care le-am primit m-au condus către niște concluzii amuzante și care pot să pară ușor răutăcioase, dar care vă vor folosi cu siguranță. 
Nota bene: Aceste ponturi nu sunt pentru "rechini", ci pentru "peștișorii și peștișoarele de aur" care trebuie să știe ce riscă.

1. Sextingul se întâmplă cel mai frecvent de la job. Pentru că rareori amândoi protagoniștii sunt liberi. DE CE E GREȘIT? Te ascunzi de al tău și riști să știe toată lumea. Tot ce scrii poate să citească și IT-ul :) La fel și colegii își pot face o părere destul de bună despre ce faci, chiar dacă nu știu și detaliile. Încearcă să nu folosești calculatorul companiei pentru “dirty writing”.



PONT DAT DIN CASĂ: Scrisul nu are și calitățile comunicării non-verbale. De-asta există emoticoanele, dar sunt incomplete. Așa că o aluzie poate să fie mai mult decât crezi. Sau mai puțin. 

2. Tot ceea ce scrii, “că rămâne doar între noi”, rar rămâne doar între voi. Așa că ai un pic de grijă. Oricum, încă n-a reușit nimeni să facă dragoste online :)) Așa că e o tâmpenie să mergi cu discuția unde n-ai ajuns încă măcar cu mâinile. 

3. Fotografiile. Bărbații des cer fotografii hot de la femei. Femeile reușesc și mai des să le obțină de la bărbați. De cele mai multe ori ajung pe net sau, dacă protagonistul e fotbalist, direct la TV :) Sunt sigur că știți cazuri :) Nu-i așa că nu vreți să ajungeți unul dintre ele? Pe vremea mea vedeai sânii fetei DUPĂ prima întâlnire…

PONT DAT DIN CASĂ: Bărbații oricum nu știu să pozeze sexy. Mai bine se abțin.

4.  Deleting history e bullshit. Există programe care îți descoperă orice. Să vă spun că eu am recuperat chiar și POZE pe care le ștersesem? Cine vrea să știe cum… să-mi scrie în privat :))

5. Nu oricine este… cine scrie că este! Gâsculițele care cred că au de-a face cu un bărbat rasat și dau la întâlnire peste un dobitoc sinistru ar face bine să afle că sunt mii de femei care au fost aburite cu texte copy/paste de pe net. În unele cazuri chiar de la mine, ceea ce aș îndrăzni să recunosc că nu-i așa rău. Dacă te-a sedus personalitatea din texte, dă-i și-un telefon. 

6. Whatsapp-ul e o aplicație favorită pentru extraconjugale, dar atunci când te vede că ai fost activ la ora 3 noaptea… soția nu mai are nevoie să știe și ce-ai scris :)

PONT DAT DIN CASĂ: Ramona are o glumă, că la Whatsapp ar fi dezastru dacă în loc de “Last seen at…” ar apărea “Last seen with…”

Următoarele 6 ponturi, mai picante decât astea, apar ca night reading. Cine vrea să fie notificat să nu-l piardă să-mi lase un comment aici. Ca să lăsăm impresia de seriozitate (a voastră) vă recomand să comentați înjurând :)) O să mă prefac că sunt supărat și nimeni nu ne știe secretul :)))




Până atunci citește și: 

Back to Top