Night reading: Aplicația "Find my iPhone... and my wife". Eu i-aş spune "wifephone"


Sau
Nu e bine să înşeli, dar, dacă tot o faci, cum acoperi urmele?

Să vizualizăm împreună următoarele scene: 
Scena 1: Ea iese dintr-un hotel. Pe la 5 dimineața. Taxiul comandat o aștepta. Cu soț cu tot înăuntru.
Scena 2: El stabilește o întâlnire cu o colegă. Să fie safe, o face de la job. Telefonul e sincronizat cu iPad-ul. Care e acasă. În brațele primitoare ale soției. 
Scena 3: Ea și el în pat. Se aud bătăi în ușă. Ea îi zice repede: Ascunde-te pe balcon. El iese cât poate mai iute, dar se întoarce după o jumătate de minut, în timp ce femeia se aranja să fie prezentabilă când deschide ușa. Se uită la ea chior de somn și-i spune: Nevastă, io cred că suntem amândoi cam stresați. 
Scena 3 e banc. Primele două sunt real. 
Așadar. 
Kilometrajul de la mașină e un indiciu excelent pentru soții care merg în general pe același traseu. Din fericire pentru noi, nu toate femeile știu ce reprezintă cifrele alea ca un număr de telefon de pe bord. Mă rog, un număr de telefon are, sper, mai multe cifre decât km de pe bordul Dumneavastră :)
Location. Sau GPS. Sau cum îi mai spune în funcție de telefonul mobil. Cu un user corect se vede de pe calculatorul de acasă unde ești. Ca în filmele cu CIA. 

Registrul de apeluri. Chiar dacă ai salvat-o cu un nume de bancă, e puțin probabil să te creadă nevasta că ești hărțuit de creditori :)))
Apelurile de confirmare de la hotel. Sună și ăștia fix când nu trebuie. Ea e la toaletă și telefonul pe masă, lângă soț. El răspunde (și ăsta, om serios?) și aude o voce cristalină: 
Aveți o rezervare pentru vineri, rămâne valabilă? 
Da.. 
OK. Aveți apartamentul 13, ca de obicei.
Curat ghinion :)))
Activitatea pe facebook. 

Oamenii cu care vorbești frecvent apar primii în sidebar. Dacă se uită și nu găsește niciun mesaj de la primii trei bărbați care apar acolo înseamnă că are concurență serioasă :) Totuși algoritmul mai joacă feste. Nu e irefutabil. 
Programele spion. Din seria “Tu știi ce mai face mobilul tău?”
Există programe de o simplitate alarmantă care trimit la încă un număr orice sms, mesaj de whatssap sau apel care vine sau pleacă dintr-un mobil. Cele mai deștepte fac și prinscreen. Asta ca să știi când vrei să-i trimiți o poză cu tine paraleu. O să o printeze nevastă-ta și o să o pună lângă lista de întreținere. Să te vadă toate babele de pe scară. 
Știu că nu o să dea nimeni like și share ca nu cumva să se dea de gol. Dar nu-ți recomand să nu-i spui că ai citit articolul. Tocmai asta ar fi o greșeală :)))

Foto: Shutterstock.


Citește mai mult! Și tu poți să ajuți ;)
Back to Top