Night reading pentru bărbați căsătoriți: 3 cupluri pe care e mai bine sa le eviți











Da. Nu oameni, cupluri, pentru că orice căsătorit clasic nu se mai împrietenește decât doi câte doi.
Desigur, e o tâmpenie. Situația în care Muza place soția/prietena unui bun prieten e un caz fericit, nu o obligație. Și invers.
Poate că sunt eu un optimist convins, dar mereu văd partea bună din orice ieșire a ei cu o prietenă versus apariția mea la pachet “obligat-forțat”.
Și totuși… la un moment dat vei realiza că te înțelegi mai bine cu cei la fel de căsătoriți ca și tine. Ca să nu spun că nu o să te mai înțelegi cu burlacii deloc. E ca o prăpastie între generații chiar dacă aveți aceeași vârstă.
La fel și cei cu copii ajung să se caute cu alții la fel de părinți.
Din păcate nu prea vorbesc despre problemele lor comune încercând să și le rezolve, ci așteaptă să le vină rândul să-și laude plodul. Toate mamele par să-l aibă în căruț pe viitorul Einstein. Îmi vine să le întreb: Dar cu cine seamănă? :))


Am divagat?


(Îmi) revin.


Trei cupluri pe care să le evitați. Mai devreme sau mai târziu o făceați voi și fără articolul acesta, dar așa o să pierdeți mai puțin timp și mai puțini nervi.






Cei care nu vad nimic din ce faci bine. Pentru ca nu le va scapa nimic din ce faci rau.


Mereu vor avea ceva de comentat și încet încet vă veți simți puși sub lupă. Ca și când ați da o teză la dublu. În general tendința asta vine când unii vor să pară mai buni decât voi tocmai pentru că știu că NU sunt. Ei te corectează mereu ÎN PUBLIC, nu când sunteți doar voi, pentru că nu vor să vă corecteze, ci să vă discrediteze din aceeași dorință. Ei nu pot să urce, trebuie să vă coboare pe voi.






Cei care vor sa barfeasca impreuna cu tine.


Pentru ca atunci cand se intalnesc cu altii te transformi din interlocutor in subiect al lor. Poate să fie plăcut să râzi de alții, dar poți să faci un exercițiu de imaginație și să-ți închipui cum ar fi să râdă alții de tine. Cu “prietenii” voștri. O femeie adevărată nu-și bârfește nici foștii iubiți, iar un bărbat nu povestește nimic din ce ar putea să rănească o fostă. Cu atât mai puțin un prieten actual.






De final, cei care n-au alt fel de glume decât cele cu tentă sexuală. Aici ați avea o problemă și cu mine/noi. Eu ori fac bancuri cu sex, ori cu/despre moarte. Se râde bine, dar asta și pentru că la mine toți știu că sunt doar glume, nu apropo-uri sub ochii soților. Ce e drept, garanția mea e Muza. Iar dragostea e ca guturaiul. Se vede. Atâta doar că uneori se mai și ia :)


Mai demult s-a întâmplat o fază (nu contează dacă mie sau altuia, lăsăm un pic de ambiguitate). Bărbatul dintr-un cuplu i-a scris femeii din celălalt. O zi. Două. Mai multe. Mai îndrăzneț. La un moment dat i-a trimis și poze cu lenjerie intimă pe care s-a oferit să i-o cumpere cu condiția să o probeze de față cu el.





Răspunsul doamnei e de neuitat: Are și soțul nevoie de o geacă. Poate să vină și el?










Back to Top