Cele mai grele zile dintr-o cură de două săptămâni sunt primele 14...



Multă lume o să vă spună că o cură de detox sau pentru pierdere în greutate se face fără efort. Mai ales cărţile, revistele şi site-urile de femei vor glorifica foaia de salată cu care te saturi. 
Ciudat. Dacă era aşa de simplu de ce nu suntem toţi ca photoshopaţi?
Nu suntem pentru că nu este. 
O cură este doar începutul unei schimbări PERMANENTE în stilul de viaţă! Şi toţi ştim că schimbările astea vin cu un pic de efort. 
E regula pasului în faţă: cere un şut în fund.

Mie îmi spun mulţi oameni că nu am de ce să slăbesc. Cei mai mulţi sunt nişte mincinoşi notorii, alţii vor să-mi facă pe plac. Prietenii m-au mai atenţionat. Mai ales când ei sunt foarte food wise. 
Din fericire, Muza găteşte sănătos. Din nefericire, ajungeam mereu târziu acasă sau nu mai ajungeam şi mâncam mult în oraş. Nu o să renunţ la asta, dar o voi face cu măsură după ce termin ce am început luni: o sesiune de detox, de-stress şi pierdere în greutate. Poate singura pierdere care este de fapt un câştig. 



N-am încredere în oricine aşa că o fac la Infrafit. Un loc care parcă nu e în România, chiar dacă e fix pe strada Icoanei. 
Cum nici în mine nu mai am încredere, o fac împreună cu Muza, pentru că e mai uşoară disciplina în doi.
Cum nici voi nu aveţi încredere în ce nu vedeţi o să vă de-scriu: 
Mâncarea e 100% controlată. Adică vine de la ei şi altceva n-avem voie să mâncăm. E ca la NASA. 
Culmea, mâncarea e foarte bună, am avut şi tort raw vegan, dar se termină repede. 



Detoxul şi slăbitul clar merg. Am intrat în pantaloni în care n-am mai încăput de acum doi ani!! În 4 zile!
Cu stressul e altceva :)))  
De-stress-ul s-ar putea să înceapă de mâine, când începem procedurile. Deocamdată nu m-aş hazarda să spun că un tip de aproape 80kg nu e stresat că mănâncă frunze cam cât un pui de căprioară :))))
De mâine devine şi mai interesant. Vă ţin la curent. 
La telefoanele 021 211 65 65 | 0754 890 153 puteţi să vă programaţi pentru o discuţie şi să vedeţi clinica. E demenţial utilată şi cu foarte mult bun gust decorată. 

Apropo, eu nu ştiu exact ce greutate am că nu sunt un fanatic al cântarului. Cred că dă multe psihoze şi nu înţeleg de ce să te cântăreşti zilnic, dar ei m-au cântărit şi mi-au făcut analize înainte şi o vor mai face o dată după. Asta recunosc că vreau să văd :))



Back to Top