Ce se întâmplă dacă pui un scriitor la platane? O petrecere ca la carte! ONE NIGHT ONLY!


Rar se întâmplă să n-ai ce să comentezi la ceva scris despre tine. Acum pot să vă spun sincer: n-am ce comenta, dar am emoţii. 
Citiţi mai jos comunicatul de presă transmis azi de prietenii mei din CLUB LIVE şi vă aştept să-mi ţineţi pumnii... din sală ;)

Ştii bancul cu LAIV? L-AI Văzut pe paginile aproape tuturor femeilor interesante de pe facebook, L-AI Văzut la emisiuni în care sunt invitaţi mai ales nerds, gen I like IT şi nu prea era din filmul acela, de multe ori te-ai întrebat Who the F. is Radu F. Constantinescu? E momentul să- l vezi LAIV, în Club LIVE! 
Cel mai mare club de muzică LIVE din ţară face una dintre cele mai interesante mişcări ale primăverii: cel mai citit blogger din România mixează live, o singură seară! Pe 26 Aprilie în Club Live se întâmplă un Party LIKE no other!
Radu a declarat în mai multe rânduri că ar fi trebuit să împartă premiul pentru cel mai bun blog din România pe 2014 cu cititorii. Acum se ţine de cuvânt şi cu asta: atât premiul cât şi autorul blogului vor sta cuminţi la photo corner. Practic, în club LIVE se întâlnesc muzica şi vorbele. Într-un tribut artiştilor care i-au legănat balurile din liceu, dar şi pentru experimentaliştii care fac în 2014 muzică de 2020, Radu F. va mixa un set din trei părţi: 2000 electronica, 90’s memories & 80’s best of. 
The dAdA vor ridica sala în picioare cu mijloacele specifice (care includ decibeli mulţi şi un pic de distors) 
Viaţa de noapte nu se citeşte. Se trăieşte. One night only.

Back to Top