Topul bărbaților care ar trebui să rămână singuri. Locul 4: Campionul.

PatrickMarkImages4 by MTJforever

În topul bărbaților insuportabili el ar fi putut să fie chiar pe primul loc. 
Campionul este acel bărbat care a făcut totul mai bine decât tine sau de mai multe ori. 
Ai făcut facultatea de Mate? Câți erau pe loc când ai intrat? 6? Apă de ploaie! Când a intrat el la drept se băteau 12 pe loc. 

E genul care chiar și atunci când cineva se laudă cu o comă alcoolică se trezește vorbind: asta nu-i nimic! „Eu am fost declarat mort pentru 10 minute, dar m-au resuscitat”. Ce să-i faci, datoria medicilor e să salveze pe oricine.

Dar mai ales Campionul are o mândrie aparte când vine vorba de femei. E ca în bancul ăla: Câte flotări poate să facă domnul Chuck Norris? Pe toate! 

Campionul e un Chuck Norris al sexului! Singurele femei pe care nu le-a avut sunt cele urâte, proaste sau care nu s-au născut încă! 

Campionul nu face curte. El de-abia reușește să trieze ofertele. 

Campionul nu folosește replici de agățat. E suficient să se prezinte. 

Campionul nu are o agendă în care le trece. Cel mult una din care le șterge. 

Noi, bărbații obișnuiți, avem un mare noroc că nu e interesat de femeile noastre obișnuite. 

Hold a sex! (pardon, a sec) De ce n-ar vrea o femeie un asemenea Superman? 
Pentru că o femeie vrea să fie în centrul atenției și mai vrea ca asta să nu se întâmple pentru că are un bărbat penibil. 

Pentru că o femeie întreagă la cap știe că toți avem câte un talent, dar oamenii care spun că le au pe toate nu au de fapt decât unul: se pricep să se laude. 
Dar mai ales pentru că că femeia modernă nu-și mai dorește nici măcar o haină pe care să o mai aibă și altele. Cu atât mai puțin un bărbat pe care să-l împartă. Faza asta cu taurul comunal  e bună doar pentru vaci.P.S. Mult a fost, puțin a mai rămas. Votează-mă la categoria Cel mai bun blog :)
Link Direct: http://bit.ly/1XBwn62

Foto: MTJforever
Back to Top