Bitch-ul lui Dumnezeu

 

Ai văzut ce i-am zis-o? De când o așteptam la cotitură.
Am spălat cu ăla pe jos, un sărac.
Auzi tu, să îndrăznească el să-mi aducă flori și să mă invite în oraș. Urâtul ăla? Păi el nu se vede în oglindă? Are el nas de o femeie ca mine? Sigur, a scris Radu F. că Inteligența e frumusețea bărbatului. Am dat și like și share... că e cool... totuși, frumusețea e frumusețea. Inteligența putea să-l ajute să își dea seama că nu are nicio șansă.
Să dea dracu să mai deschidă aia gura în ședință că le spun tuturor că vara trecută am văzut-o la McDonalds, servea la casă.
Recunoșteți aceste fraze?
Le-ați auzit? Le-ați zis? Le-ați... gândit?
Dacă nu ești rău, nu ești competitiv?
Dacă nu aranjezi meciul, nu-l poți câștiga?
Dacă nu ești egoist, nu reușești în viață?
Dacă nu se tem de tine, nu te vor respecta?  Ce-ar fi să încerci să-i faci să te iubescă?
Un tip competitiv încearcă să fie mai bun decât adversarii, nu să-i scoată din joc prin fault.
Un campion nu mituiește arbitrul.
Reușita ta nu este obligatoriu eșecul altora. Putem câștiga împreună.
Disprețuiesc bărbații care n-au curaj să-mi spună în față ce cred despre mine. Chiar și pe cei care mă admiră, dar n-ar recunoaște-o. Că nu e cool. Eu recunosc că apreciez bărbați morți și bărbați încă în viață.
Mă feresc de femeile care cred că a face carieră înseamnă să te porți ca o total bitch. De cele mai multe ori cariera lor se bazează pe prezentare, nu pe valoare. La fel și de cele care cred că porno e noul sexy.
E de domeniul patologicului să te crezi superior tuturor.
Poate că e adevărat că personajul negativ are cele mai bune replici, dar nu l-ai putea suporta mai mult de o oră și jumătate cât durează filmul.
Poate că în modă o fi negru noul alb, dar niciodată în viață nu va fi răul... noul bine.

.........
Acest blog e în finala premiilor Radar de media. Dacă vreți îl puteți vota urmând acest link http://bit.ly/LGS2Zk. Punctul 8, categoria cel mai bun blog.

Back to Top