3. Atractia fizica vs atractia intelectuala. Suferim cand nu se combina?



Sunt multe vorbe frumoase despre cum se află punctul G al femeii fix în creier...și cum vorbele frumose și întâmplările neașteptate sunt mai erotice decât... știți voi...

După această logică, sexshopurile ar trebui să fie pline cu audiobook-uri, muzică clasică și înregistrări de teatru radiofonic... 

Când colo... orice stabiliment care se respectă oferă prozaic... acest prozac cu mâner, acest antidepresiv care nu se administrează pe cale orală numit dildo.

După această logică cinele romantice s-ar termina cu o vizionare de teatru: Hamlet, Așteptându-l pe Godot sau Scaunele... când colo ele se termină în pat.

Spiritele noastre sunt niște găluște care plutesc în ciorba materiei. 

Pescuind printre bărbați frumoși, dar proști, care dau bine când ies din piscină cu apiță pe ei, dar te fac de rușine într-o conversație... l-ai găsit pe el: educat, manierat, etc...

E partenerul perfect.
De discuție.
Dar nu de pat.

Atât l-ai așteptat și poftim. La masă te entuziasmează, după masă parcă ți-ar trebui alt desert.

Îi dai o șansă. Îi dai a doua șansă. Îi dai lecții... doar doar.
Te condamni că ești superficială. În unele cazuri accepți propunerea lui în căsătorie și te măriți cu pliciseala așa cum merg unii oameni la operă: pentru că dă bine.
La bărbați e și mai amuzant: atât căutăm femeia aia, încât atunci când corespunde din toate punctele de vedere, mai puțin în pat, o luăm ca pe o cruciadă personală: nu există femei frigide, doar bărbați impotenți. Nu sunt eu acela!
Și luptă și dă-i!
Dacă mai mimează și ea de două trei ori fix când făceam ce nu trebuie... să vezi nefericire în serial!
Unui tip trebuie să nu-i spui că-ți place ceva ce de fapt te lasă rece! E ca la cadourile pentru care mulțumești de complezență: ai primit un set de oale deși tu nu gătești și te-ai arătat entuziasmată? O să tot primești! Până vei avea o bucătărie frumos utilată!
Sincer... eu cred că ar trebui să te bucuri că ai găsit un prieten și să-ți mai cauți iubitul.
Și mai cred că de cele mai multe ori nici nu era chiar așa o compatibilitate intelectuală fantastică. 

Nu cunoști cu adevărat un bărbat până nu te culci cu el. 

Toți băgăm versiunea demo! 
Îți place Hugh Grant? Vai, ce coincidență! Și nouă... nuuuu... nu în felul acela... dar l-ai văzut în About a boy? Ce rol de compoziție...
Nu. Tu ai fost în sală la alte filme cu el... unde i se vedeau pectoralii...
Ține minte această informație din tabăra noastră pentru că e pe bune: el s-ar putea să fi simulat compatibilitatea așa cum simulezi tu acum orgasmul.
Și acum, când mergeți mai departe din inerție chiar demonstrați că sunteți într-un fel... compatibili: sunteți amândoi... niște fraieri. 


Back to Top