Q&A: “N-a suportat ideea că aveam mai multă experiență decât el. Am greșit că nu i-am ascuns?”





Am un prieten mult mai în vârstă decât mine, genul de “bărbat trecut prin multe”.  “Multe” înseamnă încercări, căderi, victorii și… femei. El mi-a spus franc: “Dacă alegi să minți, minți până la capăt. În secunda în care crezi că poți trece de la minciună la adevăr cu o persoană ai pus-o! Nimeni nu mai poate alege din tot ce ai spus ce a fost adevăr și ce nu. Ai pierdut tot. Dar dacă alegi să minți ai pierdut deja tot pentru că ea iubește un al om. Cel care te prefaci că ești”.
Ia-o p-asta!
Un șut în cur intelectual, dacă pot spune așa :))

Ca orice libertin cu principii, oximoronică situație, am ales să spun adevărul doar întrebat. Nu din proprie inițiativă. Nu m-am oferit voluntar să spun ce gândesc, ce-am trăit, ce am făcut bine sau rău și nici ce n-am făcut, dar mi-ar fi plăcut. 
Am răspuns doar când am fost întrebat și așa am inventat și un joc cu Muza pe care-l recomand tuturor. Un “duel” al adevărurilor de nespus. Oamenii în general își expun la începutul relației doar calitățile reale sau imaginare :)) Noi ne-am făcut de rahat unul în fața celuilalt. Am golit două sticle de șampanie și două dulapuri pline cu “scheleți”. 
La final am fi putut să ne despărțim. Ne-am dat destule motive unul celuilalt. Dar ea a zis: Cred că ar trebui să rămânem împreună, să nu mai chinuim alți oameni :))
Apoi am făcut dragoste. 
Iar ea știa că o iubesc cum am învățat de la alte femei. 
Și eu știam că poate să mă mintă cum a învățat de la alți bărbați. 

Probabil cititoarele care mi-au scris (sunt mai multe cu aceeși problemă) mi-ar fi spus să-mi bag jocul în cur. Că jocul ăsta “de-a sinceritatea” le-a lăsat singure. 
Și dacă te ascunzi în minciuni nu ești tot singură în relație? 
Nu ești solitară oricât ai fi de înSOȚită? 
Nu tragi un gard de sârmă ghimpată pe mijlocul patului? 
Pentru ce? Pentru că ai un trecut? Bine, mai mulți “trecuți” :))

Eu cred că mai devreme sau mai târziu bărbații voștri, ai celor care n-au suportat ideea că aveți mai multă experiență decât ei, vă vor aprecia. pentru că nu v-ați dezbrăcat în fața lor numai de haine! V-ați lepădat și de ipocrizie. Uite! Asta sunt! 
Vă vor aprecia și vă vor căuta. Dar ar fi bine să o facă repede. Altfel vor ajunge să fie doar o parte din trecutul pe care îl veți povesti altuia. 



Citește mai mult: http://bit.ly/BooksOverLooks



Back to Top