4 filme bazate pe fapte reale de văzut cu o femeie deșteaptă. Plus încă unul de relaxare.



TAXI. Un film care nu-i film! Interzis la el acasă, regizorul Jafar Panahi reușește un tur de forță: să facă un film cu un buget de glumă, dar de care nu râde nimeni. Se râde LA el. Până la final îți cam îngheață râsul. Ce mi se pare cu adevărat incredibil este că, spre deosebire de regizorii noștri care îți arată cât de urâtă e lumea foarte grafic, aproape porno la nivel de detalii ale urâtului, Panahi reușește să vadă frumosul oriunde. Jos pălăria!




OUR BRAND IS CRISIS. După mai bine de 10 ani în care am lucrat la Știri pot să vă spun atât: dacă situația din film vi se pare nasoală, gândiți-vă că România a trecut cam prin același căcat. De fapt nici noi, nici ei, n-am ieșit încă.

 

TRUMBO. Știi cine a scris scenariul pentru Vacanță la Roma? Nici Academia n-a știut când a dat Oscarul. Adevăratul autor era pe lista neagră în SUA. Da, țara aia care vrea să democratizeze lumea. Cu tancul :)


  


LE CHEF. Râzi mult. Un fel de Cenușăreasa în bucătărie. Unde Cenușăreasa are coaie. Și la propriu și la figurat.




TRUTH. Mă mir că un asemenea film a putut să iasă. Titlul în românește ar fi putut să fie: Adevărul umblă cu capul spart. Și cariera distrusă.





Nu te-am convins? Dar de night reading-ul care a rezistat doar câteva ore pe blog? Ce zici? Vrei să-l citești?
Link direct: 
http://www.radufconstantinescu.ro/2016/03/barbatul-matur-un-miraj-pentru-gaste.html

Back to Top