Trăiește după regulile tale! Am uitat CUM să fim fericiți?


Dacă nu te bucuri că trăiești, ce rost mai are să trăiești? 
Suntem ce alegem să fim. 
Ne alegem prietenii, ne alegem un job, pasiunile doar… ne cam aleg ele pe noi. 
Eu nu-mi pot imagina viața fără prieteni. 
Prieteni cu care să mă bucur pentru realizările mele sau să MĂ bucur de bucuriile lor. 
Prieteni care mă ajută necondiționat când am nevoie și care știu că niciodată nu mă sună să-mi ceară ceva ce am și pot să ofer și eu să mă dau “lovit” și să spun că n-am. 


Prieteni care-mi respectă ciudățeniile pentru că nici eu nu caut să-i schimb. Mai degrab caut să-i înțeleg și prin ei adesea înțeleg și viața care nu mi s-a întâmplat pentru că doar un prieten își deschide inima și spune totul pe bune. Desigur, asta doar altui prieten. 
La un singur lucru am observat că nu mă potrivesc nici măcar cu Muza: vrem să ne simțim bine împreună la petreceri sau pur și simplu în seri calde la propriu și la figurat, dar, deși ciocnim paharele cu zâmbete largi… în ele rareori e aceeași băutură :))

Am prieteni care beau whisky doar dacă e din Irlanda, alții preferă din Scoția. Ramona e fan Jägermeister. Eu am văzut când eram mic un film care se numea Șeriful din Tennessee. La final șeriful moare, e foarte trist, dar așa e când ești crud, mi-a rămas în cap Tennessee-ul ăsta și când l-am cunoscut pe Jack aveam senzația că deja ne știm. Cum care Jack? Daniels!

Vă dați seama ce complicat e pentru mine să dau o petrecere? Unde să fug mai întâi? Într-un loc nu găsesc un vin pe care-l caut, în altul am dubii că whiskey-ul e chiar ce scrie pe etichet sau nu au cât îmi trebuie mie. Mai ales în magazine de cartier unde din orice băutură mai interesantă găsești cel mult o sticlă. Apropo, știai că există Jack Honey? Cu miere. nu se găsește peste tot, dar ei îl au încă din prima zi. Click on pic. (Doar dacă ai peste 18 ani)


N-aveam ce să fac… făceam kilometri prin oraș, că doar am un grup de prieteni pe sistemul: Iubești ce vrei, faci ce vrei, bei ce vrei! Am spus “făceam” pentru că nu mai fac! Nu, nu m-am certat cu ei :)) Am descoperit că poți să ai “room service” și când nu stai la hotel. Vine Jack la mine chiar de la oamenii care-l importă în România, Jägermeister tot la ei e “la prima mână”, iar site-ul se numește (zici că eu i-am dat numele) beicevrei.ro
Șampanie, vodcă, whisky, vin, cognac, orice! Vin acasă, majoritatea au cel mai bun preț din RO și NU au cost de transport, nici sumă minimă de comandă pentru București, Cluj și Iași.

Culmea, un bucureștean le-a comandat două miniaturi (sticluțe mici de 50ml) și le-au dus! Cred că era un test al cuiva, cert e că l-au trecut și pe ăsta. 
Toți suntem alegici la opinii și băuturi false. Verificați-mă chiar acum! Faci ce vrei punct ro încă nu există, dar beicevrei.ro este :) Și fiți pe fază că se apropie ziua lui Jack :) Să vezi oferte.
Enjoy drinking, reading and loving RESPONSIBLY :) 

Back to Top