Ideea e să prinzi bărbatul, nu buchetul. Un altfel de ghid al nunții :)


Fericirea trebuie s-o simți când sunteți doar voi doi, nu s-o demonstrezi când se uită lumea. 
Bărbații fac asta cu banii. Vor să-i arate stilul de viață pe care și-l doresc, nu cel pe care îl au. Apoi se plâng că femeile nu-i iubesc dezinteresat :)
Nunțile sunt o foarte bună ocazie să vezi oamenii așa cum sunt ei. Mai ales după câteva pahare în plus. Dar mie îmi plac nunțile. Și pentru latura lor de film sârbesc, balcanic, dar mai ales pentru că îmi plac nebunii. Și trebuie să fii nebun să te căsătorești. 

Îmi plac nunțile pentru că arată adevăratele sentimente. Mai pleacă unul cu alta decât a venit. Mai leșină una când el îi zice pune ei verigheta pe deget, de te și întrebi de ce a mai venit la biserică? Spera să fugă împreună? Te mai înâtlnești cu oameni pe care ți i-a bârfit mirele (da :) Și bărbații bârfesc) și te miri că e acolo cinci minute după care realizezi că între unele nunți și prostituție nu e mare diferență. Chemi pe aproape oricine pentru bani. 
Cel mai nasol e când vezi oameni căsătoriți care nu mai merg la nunți că ei nu mai au nimic de câștigat. Parcă ar fi un ceareu sau un Caritas. În varianta mai bună e: Ăștia au venit la noi? Mergem și noi la ei… 

Îmi plac nunțile pentru faza cu aruncatul buchetului. Uneori se faultează ca la fotbal, alteori vezi faze mișto. Chiar de curând am văzut o mireasă care n-a aruncat nimic. S-a întors și i-a dat pur și simplu buchetul unei prietene. După care iubitul acesteia a îngenuncheat și a cerut-o. Mișto!
Dar mai ales îmi plac nunțile unde nu e atât de mult fast, dar e multă emoție. Unde mirii se prezintă încă: Iubita mea, iubitul meu, nu soția mea și soțul meu. 
Îmi plac nebunii care-și fac nunta FĂRĂ ajutorul rudelor, pentru că orice ajutor vine cu obligații: invită-l și pe cutare, las’ că-i bun, are bani :)
Stă în puterea noastră să reabilităm atât nunta, dar mai ales CĂSNICIA. Chiar ieri îmi scria un tânăr că are probleme cu iubita lui, citez “ne certăm de parcă am fi căsătoriți”.
Da. Trebuie să fiți nebuni să vă căsătoriți. Nebuni unul după celălalt. 
Mergi la o nuntă în curând? Link-urile de jos s-ar putea să ajute :)

Ideile Muzei: http://bit.ly/1LuUXA1
Ideile mele: http://bit.ly/1MZ1u4M
Back to Top