Ce au în comun oamenii și banii? Cei falși nu au nicio valoare.



Mama spunea că bărbații seamănă mult cu… cărțile: contează mai mult ce e înăuntru. 
Textul e mai important decât coperta, mintea și sufletul prețuiesc mai mult decât înfățișarea. Atunci eram și nu eram de acord cu acest lucru. Lup tânăr și prost atras de mirosul proaspăt de carne de himeră. Am greșit “greșalele” mele și nu mi le-am iertat. Nici eu. Nici ele. 
Bărbații au mult de învățat de la femei din punctul acesta de vedere. Ei cred că, dacă prețul unei cărți e pus pe coperta cărții, atât valorează ce e înăuntru. Chiar mă amuzam astăzi că am văzut un studiu potrivit căruia bărbatul e dispus să accepte mai multe unei femei frumoase. Puteau să nu piardă atât timp și să asculte un prieten de-al meu, camioniagiu, care avea o vorbă: All men can take shit as long as it comes from the right ass. Voi scrie pe larg despre asta într-un night reading și îi mulțumesc pe această cale lui George că mi-a deschis ochii într-un mod dur, dar onest. Aveam 20 de ani.

Dacă vrei să plătești cu bani falși ajungi să ai probleme cu legea, dacă te încrezi în oameni falși ajungi să ai probleme cu viața ta în toate aspectele, ca la horoscop: dragoste, sănătate, bani :)))
Când ai prieteni falși cu poți să clădești nimic. Sunt nisipuri mișcătoare. 
Iubirile false sunt păsări cu o singură aripă, cea pe care o dai tu, neștiutor. Apoi te miri de ce te învârtești în cerc ca o barcă în Cișmigiu la care trage o singură mână. 
Să nu plătești cu minciuni că vei primi doar ambalajul mărfii. 
Nicolae Steinhardt spunea că nici măcar Dumnezeu nu-ți cere să fii prost. Îți cere să fii bun. 
Dacă trebuie să tolerezi lucruri intolerabile de la prieteni, atunci te minți că există vreo prietenie. Oamenii pentru care merită să plângi au mereu grijă să te facă doar să zâmbești. 

Nu orice om care pleacă din viața ta e o pierdere. 
Nu orice om care vine e un câștig. 


Articolul s-a terminat "prea devreme"? 
Aprofundează în Necenzurat și Psihologie pentru oameni obișnuiți. 
Direct din link: https://goo.gl/KfZVgU

Back to Top