Night reading: Cum se cuceresc barbatii. Ep 2. Cum se cuceresc barbatii insurati, de nevestele lor.


....................................................................................

Dragostea la prima vedere e inevitabila. Doar se intampla cu viteza luminii. 
Apoi el vrea mai mult si noi vrem sa-i dam, dar toate avem sindromul Princess & the Frog. Cum care e sindromul? In poveste pupi o chestie care pare ca e un broscoi si se transforma in print, in realitate prea multi se poarta la inceput ca niste printi si se transforma dupa ce-i pupi. Uneori evita faza in care ar fi broscoi si se transforma direct in mormoloci.
Asa ca vrem sa-l verificam. 
Radu mai baga cate o aluzie ca ar trebui sa-i scriu un articol despre verificarile astea, dar sunt multe de zis si nu stiu daca e bine ca ei sa stie.
La subiect, daca dragostea la prima vedere nu pune probleme, ca e proaspata, dragostea la al 4-lea an, pune. Ca v-ati tot vazut.
Aici gresim multe dintre noi:
Ne punem cele mai frumoase haine cand plecam din casa, de parca ar fi colegii mai importanti decat sotul.

Suntem machiate la tot felul de ocazii, niciodata la cina romantica gatita de el. (La noi n-a fost cazul. Nu mi-a gtit niciodata :))
Ne tinem gura la job, chiar daca am vrea sa stergem cu un coleg nesimtit pe jos, dar acasa ne certam cu tot arsenalul. 
Nu vi se pare ca e putin pe invers totul?
Nu lor ar trebui sa le aratam dragostea si poate sa mai ascundem sub pres din nervi?
Nu de la ei asteptam flori si complimente si ne enervam cand nu vin, dar noi facem mai rar surprize, cadouri. E feminin doar sa primesti? Nu cred. Mie mi se pare o atitudine de mimoza. 
Ca sa nu mai vorbesc de atitudinea “nu sunt sclava in casa asta” cand cere cate ceva. Completata de “ma doare capul” cand cere… altceva.
Ia puneti invers, doamnelor, si vedeti daca ati ramane cu un barbat care sa fie imaginea voastra in oglinda. 
Orice sotie ar trebui sa stie sa nu se descarce acasa, ca nu de asta a zis el ca merge “la bine si la greu”.
Orice sotie ar trebui sa pastreze un pic de mister si sa stie sa faca gesturi, nu doar sa le astepte. 

Si orice sotie ar trebui sa stie ca atunci cand oferi un cadou unui barbat trebuie sa-i cumperi ce si-ar lua el. Nu niste haine in care ti-ar placea sa-l vezi tu si in care nu se simte prea bine si nici un set de tigai (daca nu e bucatar).
Ultimul cadou pe care i l-am facut lui Radu a avut si mister (ca i-am spus ca i-am luat ceva, dar vreo 5 zile n-a stiut ce, pana a venit coletul) si a fost cat se poate de nefeminin. I-am luat o drona. 
De fapt, daca ma gandesc bine, a cam trecut ceva timp de la ultimul cadou, dar astazi, cand calcam perdelele, m-a intrebat daca am ceva impotriva sa fac asta dezbracata. Am negociat la sange si mi-am scos doar tricoul. 
Pana la urma, cucerirea unui barbat insurat de chiar propria nevasta nu inseamna inversare de roluri: eu i-am deschis doar usa. A fost treaba lui sa intre :)
Pe vremea asta perdelele au putut sa astepte.


Comentariile sunt dezactivate pe acest blog. În cazul puțin probabil că vrea cineva să comenteze... https://www.facebook.com/raduefconstantinescu








Back to Top