Cadoul pe care și-l poate face o femeie doar… singură. O curățenie de primăvară mai acidă :)O curățenie de primăvară în care să realizezi că din gașca aceea “de prietene” care îți tot spune “fatăăă… nu-i așa” sau îți critică rochiile, pantofii, vacanțele și bărbații, ei bine, din gașca aceea nu toate îți sunt prietene. 
E foarte frumos când sunteți toate zâmbind în poze, dar, chiar dacă acum se poartă fotografia digitală, trebuie să-ți dai la un moment dat seama că sunteți din alt film. 

Cum ar fi o CURĂțenie de primăvară, în care să arunci tot ce știi că nu-ți face bine din frigider? 
Nimeni n-a trăit fericit doar cu salată, dar o femeie care trăiește și muncește într-un mare oraș chiar nu are de ce să mănânce în fiecare zi bulz ciobănesc. Oamenii pentru care s-a inventat bulzul acela consumau multă energie. Și încearcă să nu mai treci nici pe la fastfood. 

În pat nu-ți place repede. De ce ți-ar plăcea la masă? 

O curățenie de primăvară a… gurii. Care nu se face cu periuța de dinți. 

Să nu mai iasă din ea vorbe pe care le regreți și nu poți să le mai bagi înapoi!

Era o vorbă într-un film cu mafioți: You kiss your mother with that mouth?

Și nu în ultimul rând o curățenie de primăvară în care nu muți nimic prin casă, dar duci la gunoi toate amintirile care te țin pe loc. Dacă nu vrei să te prăfuiești ca ele, trebuie să faci loc în sufletul tău pentru lucruri, întâmplări și oameni noi.
Cei mai mulți dintre noi am avut în viață parte de aceleași experiențe ca tine, aceleași tipuri de oameni, aceleași oportunități și aceleași pericole.

Diferența o faci când alegi ce să păstrezi și ce să lași. P.S. Știai că seria #COFFEREADING are multe articole mai citite decât #NIGHTREADING?
Recordul e de peste 200.000 de afișări! (Și sunt vreo 10 articole peste 180.000!) 
Link?
https://www.radufconstantinescu.ro/search/label/coffeereading
Back to Top