Un lucru pe care orice bărbat trebuie să-l facă măcar o dată!



Sigur, femeile ar pfera să fie o dată pe lună :))
O să vă spun o poveste. 
Adevărată, ca de obicei.
Muza e o fire independentă, boemă, răzvrătită din naştere. A apărut pe lume la 6 luni şi s-a încăpăţânat să trăiască. Cum să nu-şi dea tocmai ea seama de valoarea fiecărei zile?
E normal să aibă un chef enorm de viaţă, de pasiune şi un cult pentru alegeri făcute de capul ei. Dar nu există nicio femeie. Repet, niciuna, care să nu fie plăcut surprinsă când găseşte acasă o rochie nouă şi un bilet: Am rezervat o masă la restaurantul tău preferat. Ne vedem la nouă acolo. Mi-ar plăcea să porţi rochia asta. 
Eu am riscat un pic şi am ales şi pantofii ultima dată.
A venit cu alţii :)) 

Rochia însă o purta şi îi venea senzaţional. 
Uneori fac asta cu o rochie nouă, alteori cu una deja disponibilă :)))
Nu e musai să cheltuieşti averi ca să faci un gest! Pe de altă parte recunosc, nu trebuie să ai licenţă în psihologie ca să remarci că o rochie nouă e o rochie nouă! Dacă ai şi un pont ce îşi doreşte efectul e garantat. 
Nu sunt un fan al unei singure mărci de haine. Mai mult, detest brand-urile mari care vin cu modele lipsite de imaginaţie şi îşi pun numele cât mai vizibil cu putinţă, că doar au investit atât în marketing. Ai senzaţia că numele e tot ce plăteşti. În plus, îmi place să cumpăr de la firme româneşti. Producem, din păcate, prea puţin şi înainte să ne dăm seama o să ajungem să nu mai avem nimic al nostru. Vom plăti foarte scump acel moment.

E firesc în condiţiile acestea ca una dintre primele mele opţiuni să fie Yokko. Sunt mai mult decât un client, suntem chiar prieteni şi multe dintre prietenele mele i-au descoperit sau redescoperit de pe acest blog. Chiar mă amuzam că o prietenă care face frecvent shopping în Dubai a intrat la Yokko de curiozitate şi a ieşit cu mai multe produse decât putea să ducă la maşină :))
Pagina de facebook aici: http://on.fb.me/1v0ZkMG
Indiferent de unde aţi alege să faceţi acest gest, merită să-l experimentaţi măcar o dată, domnilor. Până la urmă, doar în aparenţă sunt lucruri pentru ele, că pentru noi le îmbracă!
Aşa, de final, vă mai dau un pont: este foarte important să nu fie o ocazie specială. Până la urmă nu e chiar atât de greu să recunoaştem că fiecare zi de fericire e specială, iar ocaziile ni le creăm singuri. Când ne dăm seama că avem pentru cine. 

Back to Top