Cum să NU agăți o femeie!



Femeile se dau în vânt după bărbații siguri pe ei... nu siguri pe ele...
Chiar dacă ți-a șoptit o viorea că o să-ți dea inima sa nu te duce cu un text de genul: am auzit că ai fantezii cu poza mea de la profilul de facebook. Se pot pierde și lucrurile care par sigure... în plus, vioreaua de prietenă care ți-a dat informația o să aibă de dat explicații...

Nu începe discuția cu: Pot să-ți iau ceva de băut?
Poate să-și ia și singură... Cred că replica asta merge doar în filmele americane și la... alcoolice.

NU vorbi non-stop. Mai ales nu te lăuda... non-stop. Mai respiră!
Poate că ai auzit că femeile se dau în vânt după bărbații de succes, dar despre asemenea bărbați VORBESC ALȚII! Nu se laudă singuri...

Nu lăsa impresia că ai avut sute de femei. Cu atât mai puțin... NU da nume! 
Expresia “one in a million” nu înseamnă poziția ei într-un șir de cuceriri, amuzantule! Dar NU încerca nici să pari virgin. Asta mai ales dacă ești... Instinctul ei matern te va duce până la ușa ta, să nu te rătăcești pe drum, dar în patul ei... mai puțin probabil.

NU vorbi despre o despărțire recentă care te-a marcat.  
Toți mai avem și de-astea. We are damaged people. Dar asta NU înseamnă că nu ne speriem de alții ca noi, mai ales atunci când știm cât de greu ne era nouă să ne legăm de altcineva când încă ne gândeam la ce-am avut și ce-am pierdut. Tu ai vrea să te bagi într-o relație cu o femeie al cărui suflet e napalm emoțional?

Și mai ales... NU încerca să pari altcineva.
Să lași impresia că ai alt lifestyle decât ai, alte posibilități decât ai, alte calități...
S-ar putea să o păcălești cu o mască, dar nu poți să o porți tot timpul. Mai devreme sai mai târziu se va prinde. Față de ea NU e corect, față de tine însuți, e dramatic.

Foto: shuterstock.com


Back to Top