Nunta? O seară de club sau un bal cu strângere de fonduri?...



Unii dintre cititorii mei știu că sunt și DJ. Am lansat mașini de fițe în România, Mazilu a făcut o coregrafie pe muzică mixată de mine, Coppola s-a distrat discret la un party unde am fost main event, 4000 de oameniau mi-au scandat numele de scenă (DJ Stalin) și – dacă e să ne amuzăm, am pus în deschidere pentru Shaggy, Voltaj și Paraziții.

De un singur lucru fugeam: nu mixam la nunți. Părerea mea despre nunți era atât de proastă încât e de mirare că am trântit o petrecere când m-am căsătorit. Mi-am pre-mixat singur 8 ore și a ieșit wow! De atunci ar fi trebuit să-mi schimb părerea. Să realizez că sunt și alții ca mine, de exemplu prietenii din sală.

De anul acesta mixez și la nunți pe care le aleg.

Aleg de fapt... oamenii. Să-mi semene.

Ei vin și-mi povestesc ce vor să facă și ce muzică le place. Dacă îmi plac, o facem, dacă nu, îmi aduc aminte că fix pe acea dată am un eveniment de care era să uit...

Desigur,îi aleg pe cei care vor o petrecere, nu pe aceia care strâng de avans la prima casă. Încă nu înțeleg de ce ți-ai vinde o seară care ar trebui să fie specială. Nunta voastră e specială, banii sunt cel mai comun lucru! Se tipăresc mai mulți decât ziarele!

O faci o singură dată. De ce să nu fie cum vrei tu?  

De ce să nu fie distracție, emoții pozitive și râs? De ce să nu lași orice mască la intrare când iei un pahar de șampanie? De ce să trebuie să porți conversații cu oameni pe care crezi că ești obligat să-i inviți?

Nu ești.

Nunta ar trebui să fie ca prima întâlnire: o amintire de o frumusețe insuportabilă. Portrete de oameni dragi în mișcarea nebună a dansului, săruturi cu gust de vin roșu...

Gândește-te bine înainte să vinzi primul vostru gest oficial împreună...
 Așa vă veți vinde toată viața?
Ai de ales între a strica o amintire de o viață doar ca să câștigi niște bani pe care îi cheltui într-o lună.



Back to Top