Q&A: Iubitul meu vrea neapărat sex în trei! Ce să fac? (O întrebare care revine cel puțin de 10 ori pe lună)Articolul despre sexul în 3 e scris în 2. 


Radu: 
Iar nu o să fiu pe gustul unei părți a publicului, dar eu cred că răspunsul la…
Să fac sau nu sex în trei?
Este: 
“Sfatul meu e… să faci ce vrei!” 
(L-am citat pe fostul meu cumnat, Aurel)


În profesie s-ar putea să lucrezi cu oameni care nu-ți plac și să nu faci ce îți place. Dacă nici în viața ta sexuală nu faci ce vrei… atunci de ce mai trăiești? 
Pentru mulți bărbați asta e doar o chestie de bifat. “Am făcut-o și p-asta”
Pentru mai puțini e o necesitate, pentru că se aprind mai greu. 
Pentru și mai puțini e un joc la limita sportivității. True story: Un tip și-a convins soția să facă sex în 3 cu o escortă plătită. De fapt a venit amanta tipului. Sună hot, nu-i așa? Soția și amanta în același pat. De fapt soția s-a prins la un moment dat, a început un plâns cu sughițuri și reproșuri și l-au părăsit amândouă. Chiar și amanta considerând că “a mers prea departe”. 
Sexul în 3 este OK când vor toți 3. Nu când vrea, de fapt, doar unul.


Muza contraatacă: 

Depinde ce vârstă ai. Dacă ai avut o tinerețe fără flamă și fără scântei s-ar putea să-ți dorești asta la 40 plus când ar fi trebuit să o fi avut deja la 25 minus. 
Dacă ți-ai trăit tinerețea cum ai vrut e normal să ai la maximum 40 o singură femeie care să-ți bucure și trupul și sufletul. 
Poate sunt eu demodată, dar n-aș putea să iubesc doi bărbați în același timp și nici să fac sex fără să iubesc, asta înseamnă că din doi unul ar fi în plus.


Ai curaj să comentezi? 
O facem "în grup" aici: 

Back to Top