Q&A: Am fost amanta lui, a divorțat pentru mine, acum vrea să ne căsătorim și mie mi-e frică. Dacă o să pățesc ca fosta?



Tulai, Doamne! Da’ greu mai e cu muierile aistea!
Nici dacă le ceri nu-i bine. 
Păi, nu e! Că știi cum l-ai luat…
L-ai furat!
Dacă ți-l fură și ție alta! 
Hoțului de hoț îi e frică :))



Dacă nu ai citit NECENZURAT s-ar putea să fie ceva nou pentru tine că NIMENI NU E FURAT DINTR-O RELAȚIE. DACĂ A PLECAT ÎNSEAMNĂ CĂ DEJA NU MAI ERA ACOLO. 
Timișoara!
SAVE THE DATE(S)! Venim în Timișoara! 15-17 NOIEMBRIE! Cum? De ce? De ce n-am mai fost (oficial) din 2015? Care e faza cu... "Căsătoria pentru începători?" Vezi video! Cu sunet! @ Targ pentru Mirese! Musai! #targpentrumirese
Posted by Radu F. Constantinescu on Sunday, 22 September 2019

Acum, pe bune, așa vedeți voi bărbatul? Ca pe o minge de fotbal pe care o dați de la una la alta? Un dribling la nevastă, furi balonul și dai un șut cu dragostea în gol? 
Vedeți că v-ați cam luat nasul la offside!


Nu le luați pentru că mi-am pus fața pe ele, ci pentru că mi-am pus sufletul înăuntru! Când eram eu o tânără studentă...
Posted by Secretele Ramonei on Saturday, 10 August 2019

Bărbatul lasă de multe ori de la el doar de formă. Să fie pace în familie. nu neapărat în a lui. 
Dacă a renunțat la o femeie cu care poate s-a văzut cândva toată viața înseamnă că te-a chiar vrut, nu glumă! Că a închis viața lui de până atunci într-un roman cu multe secrete și s-a apucat să scrie altul. 
Poate că pentru femei următorul bărbat e “volumul al doilea”. Dar pentru bărbați următoarea femeie este 100% altă carte și - silitori - ne punem cu burta pe ea :))

Dacă tot ne gândim la ce a fost, ratăm ce ar putea să fie. 


P.S. SAVE THE DATE(s)!
15-17 noiembrie
Timișoara
@ Târgul pentru mirese organizat de RAYNA DECOR ;) 


Back to Top