BĂRBATUL CARE CURTEAZĂ O FEMEIE E CA POLITICIANUL ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ: PUŢINE PROMISIUNI SE RESPECTĂ DUPĂ ALEGERI


Era o vorbă care a circulat mult pe net: să nu-ţi iei un partener cu bagaj emoţional. Cred că miile de like-uri au fost date de copii. 
Poate doar dacă eşti adolescent virgin nu ai un bagaj emoţional, că ai mult mai mult viitor în faţă, decât trecut în spate. 
Femeia pe care o vrei are un trecut. Nu ştiu de ce te miră. Chiar crezi că nimeni până la tine n-a remarcat cât e de frumoasă? 
Dacă bărbatul are ceva în cap, o ascultă.
Uneori, se sperie. Vede că replicile obişnuite nu merg.
Nu poţi agăţa o femeie de 30 de ani coborând dintr-o decapota- 

bilă şi venind spre ea cu un text gen: De obicei nu fac asta, dar te-am remarcat de la semaforul din Piaţa Romană... 
Femeia de 30 de ani ştie că tu ai rulat uşor în spatele ei, că ai cântărit mersul ei ca o samba şi picioarele ei de gazelă... 
Ştie că eşti un vânător şi totuşi şi femeia de 30 de ani poate fi convinsă să intre într-o poveste nouă. Cu o poveste nouă. 
Şi aici începem să promitem, ca împăratul din Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte. 
Promitem iubire cu inima plină şi viaţă fără rutină. 
Şi de cele mai multe ori credem şi noi că se poate, chiar dacă am mai încercat asta şi nu ne-a ieşit. Ea a fost de vină. Fosta. A fost de vină că avea sutien push-up şi ne-am simţit minţiţi. Că avea o carieră şi ne-am simţit neglijaţi. Că avea propriile opinii şi, dacă vrei fericire şi armonie, trebuie să execuţi, nu să discuţi. 
Să te ferească Dumnezeu de un bărbat care se iubeşte pe sine mai mult decât iubeşte adevărul: când realitatea îl va contrazice, va prefera să o ignore. 
Poate că ar fi mai bine să spunem că vom face doar ce ştim că putem face. Au mai fost atâţia înaintea nostră care au spus: Noi nu suntem ca alţii. 
Pragmaticii spun: Nu e prost cine cere, e prost cine dă.
Eu nu cred că totul e fair în dragoste, în război şi în blogging. Poate că ne-ar fi mai bine dacă am face mai puţine promisiuni şi ne-am ţine cuvântul de mai multe ori. 


P.S. Muza s-a ținut de cuvânt și a reușit împreună cu cei de la Green Sugar o serie de SUPER FOODS fără zahăr! Află care sunt primele 10 produse din link: http://bit.ly/TeaseVerde



Back to Top