UNEORI, CÂND TREBUIE SĂ LUPŢI, AI PIERDUT DEJA!Ţi s-a tot spus că o relaţie cere eforturi, compromisuri, luptă. 
Să fim serioşi: după descrierea asta, parcă nici nu mai e relaţie! E un al doilea job! 
Unul în care nici măcar nu te simţi bine la birou... 
Să fim un pic sinceri: multe femei se simt mai apreciate de colegii din corporaţie decât de soţul din pat. 
Şi mulţi bărbaţi se simt mai încurajaţi în pauza de cafea, decât la cafeaua pe care o beau acasă. 
Eşti o femeie după care îşi întorc capul până şi manechinele din vitrină, dar al tău nu te-a mai iubit de o lună. 
Trebuie oare să scriem pe toate semnele de circulaţie ca să realizezi că pentru el nu mai eşti o prioritate? 
Noi, bărbaţii, avem o vorbă. N-o pot transcrie mot-a-mot, că există o ipocrizie a limbajului, aşa cum există ipocrizie în acţiuni. Iubeşti, nu iubeşti... Anii trec. 
Tu te prefaci că e bine. Copiii sunt bine. El aduce bani în casă. Nu lipseşte de Crăciun şi de Revelion şi are explicaţii bune pentru toate cazurile în care, totuşi, lipseşte. 
El lipseşte şi când e acolo! 
Ştii care e următorul pas? Să te certe din orice: că mâncarea e nu ştiu cum chiar şi dacă mâncaţi la restaurant! Tot tu o să fii de vină. Că tu ai ales cârciuma. O să strâmbe din nas la tot ce alegi... pentru că nu alegerile tale sunt problema, ci alegerea lui: că te-a ales pe tine şi acum e convins că merita ceva mai bun. 
Câţi bărbaţi nu pot spune cu mâna pe inimă că au întâlnit cel puţin o femeie care la început făcea orice pentru ei, iar apoi nu mai putea fi mulţumită nicicum. Ce-i drept, noi nu ţinem mâna pe inimă când facem confesiuni, ci, de cele mai multe ori, ţinem mâna pe o bere... şi vorbim cu un prieten, nu cu un psiholog. E un avantaj: costă mai puţin consumaţia decât consultaţia. 
Oricât de greu ar părea, oricât de mult te-ai teme că e greu să o iei de la început, că oamenii vor vorbi despre eşecul tău sentimental, pe care acum îl ascunzi atât de bine. Hai să nu mai mimăm fericirea. Merităm să o simţim cu adevărat. 

P.S. Ce-a făcut-o pe Muză fericită în ultimele zile? 
Te prinzi repede cu un click: http://bit.ly/TeaseVerdeBack to Top