Nevastă-mea are o aventură! Și am preferat să aflați de la mine.


Ieri au aflat doar prietenii. 
Știți cum sunt prietenii… s-au bucurat. 
Unii au și felicitat-o. 

Astăzi m-am gândit că e mai bine să știți de la mine de ce lipsea noaptea din patul conjugal. 
De ce mergea drumuri lungi până în cealaltă parte a orașului. 
De ce stătea ore întregi la telefon… 

Nevastă-mea are o aventură!
Și cu bărbați și cu femei!
Și durează de aproximativ un an. 

O aventură cu care eu sunt complet de acord pentru că Muza s-a aventurat împreună cu profesioniștii de la Green Sugar pe un teritoriu riscant: să faci produse fără compromisuri. 
Știați că la noi Unt de arahide înseamnă adesea 10% ulei de palmier?
Știțai că la noi un Unt de arahide bine cotat are 15% zahăr?  Pe lista ingredientelor zahărul este trecut al doilea, imediat după arahide!!
Știați că untul de arahide lasă în mod normal un ulei la suprafață? Știam un singur producător care face asta și a fost nevoit să le explice cumpărătorilor pe etichetă ce e cu uleiul ăla! O țară de nebuni! Tot ăia curați trebuie să-și ceară scuze!

Muza nu-și cere scuze pentru că m-a neglijat. 
Pentru că începând de mâine ea are o linie OFICIALĂ de produse fără compromisuri. N-a scos untul doar din oameni cu pretențiile ei perfecționiste, l-a scos și din arahide, caju, macadamia, alune de pădure, migdale…  A pus și OMEGA 7, ComplexB, Magneziu, mai avea puțin și putea să le eticheteze ca Suplimente alimentare, dar ar fi trebuit să le strice gustul. N-a vrut. Sunt demențiale!
Din aventura ei aveți voi de câștigat! Nu doar borcănașele simpatice cu aceste super-foods, ci și multe premii în fiecare lună. Luna asta sunt vouchere de 500 de ron la Diverta și la KitchenShop. Câștigătorul poate să aleagă unde vrea voucherul! 
Nu trebuie să te înscrii. 
Orice produs cumpărat te înscrie automat pe listă. 
De atâtea ori câte produse din seria Secretele Ramonei ai luat.

Vezi ce ți se potrivește aici: http://bit.ly/TeaseVerde


Back to Top