Q&A: Dacă “prieten cu beneficii” înseamnă “fără obligații”… pot avea mai mulți?




Nu.
Dacă ești femeie :))
Noi, da. 
Noi, bărbații. 
Noi putem să avem câte prietene cu beneficii vrem! 
Că de-asta am și zis că nu suntem într-o relație! 
Ca să avem libertate! :))

Dacă prietena noastră cu beneficii vrea să înceapă o relație ne enervăm! Ne gândeam că NOI vom fi cei care vom începe o relație cu una cu sânii mai mari decât ea și nici nu va fi necesar să-i suportăm “istericalele”. Așa se numește tristețea la femeie. 
La bărbat se numește, desigur, tristețe. 

Nu mi-am mai verificat de multă vreme mesajele, dar se pare că după articolul în care explicam de ce prietena cu beneficii are mai puține șanse chiar și decât o amantă să devină relația oficială sau chiar nevasta domnului… inbox-ul arăta ca un ambuteiaj de speranțe accidentate și întrebări decapotate la Arcul de Triumf. Bucureștenii care își duc copiii la școlile din zonă știu despre ce vorbesc. 



Ce să vă spun? 
Că bărbatul poate să fie gelos și pe femeia pe care chiar el a părăsit-o? 
Chiar și pe ultimele 10 pe care le-a părăsit! Ele ar trebui să-și facă un grup din ăsta pe facebook: Fostele lu’ Ionel! Slogan: Nu te vom uita niciodată. Promisiune: Ne călugărim, că ca tine nu găsim. 

O speranță mai aveți, însă. Un tip care mi-a scris taman pe dos. Că el a acceptat să fie prieten cu beneficii pentru că ea era o zână și doar a zis până și Luceafărul că dă nemurirea pentru “o oră de iubire”. 
Pe băiatul ăsta trebuie să-l ia una dintre voi. Și pe toți cei ca el, care sunt dispuși să facă o concesie, două, trei, complet conștienți că le fac, nu ca proștii care sunt duși de nas de orice pereche de silicoane!
Dar ca să-i puteți găsi trebuie mai întâi să renunțați la surogatele astea de iubire! Să fii singură nu înseamnă să nu ai cu cine să te culci! Înseamnă să nu ai cu cine să-ți împarți visurile, speranțele, gândurile secrete. Patul, draga mea, găsești ușor cu cine să-l împarți. 

Back to Top