Ajută să te rogi? Da, în timp ce muncești.





Multe femei se plâng că nu mai există bărbați… în vreme ce ies doar cu “băieței”. Unii cu ani mai mulți decât mine. 

Mulți români se plâng că nu se poate face nimic… deși niciodată nu au încercat măcar!


Din când în când mai apare câte un succes “peste noapte”… de fapt ar trebui să-l numim un succes “peste nopți”. Foarte multe nopți nedormite, cu planuri, alianțe, drumuri care n-au dus nicăieri, dar de pe care te-ai întors cu lecții învățate. 

Drumul spre succes este lung. Este un maraton! Desigur, mai sunt câte unii care ajung la destinație cu mașina părinților. Când alții își fac încălzirea ei sunt deja la linia de sosire! Dar copiii aceștia nu au suflu. Că nu au fost testați de viață. Nu au forță, caracter, voință… că nu le-au folosit niciodată. 
Când ies să-și prezinte “succesul” ceva nu se leagă. E ca un corp străin pe care îl respinge sistemul imunitar. 

Eu am cunoscut însă un bărbat căruia succesul îi vine “turnat”. 
Succesul lui e “made to measure”.
Succesul lui e “bespoke”. 

Alex Drăgan este un influencer pentru mine. În momente de ezitare m-a ajutat să redescopăr un adevăr simplu: viața nu e un sprint. 
Nu alergi 10 secunde și ai câștigat (dacă nu mă crezi, întreab-o pe nevastă-ta :)) 
Nu cazi o singură dată și ai pierdut (dacă nu mă crezi întreabă orice campion de box)




Alex Drăgan de la Sarto a alergat la maraton într-un sacou făcut chiar de firma lui. De două ori! Nu e chiar ca tipul care a inventat vesta antiglonț și apoi a testat-o rugând pe cineva să-l împuște :) dar e foarte mișto ca declarație de independență, de rezistență și de stil. 
Nici măcar un nasture nu s-a rupt. 
Chiar dacă Alex s-a simțit “rupt” după 42 de km. 

Cea mai bună versiune a ta. SARTO
Performanța în business este ca un maraton: pentru a ajunge învingător la linia de sosire, e nevoie de efort, perseverență și entuziasm pe parcursul întregii curse. Oricât de motivat ai fi, uneori simți că ai ajuns la capătul puterilor. Însă continui, fiindcă îți dorești de fiecare dată mai mult, îți dorești să devii cea mai bună versiune a ta. Asta ne-a inspirat să creăm un costum care să te însoțească în toate provocările și reușitele, care să performeze alături de tine. WE MEAN BUSINESS
Posted by SARTO bespoke on Wednesday, 21 November 2018

Când a avut timp să se antreneze, să conducă un business și să mai facă și fapte caritabile (despre care am aflat din alte surse, e o lume mică)? 
Nu știu. 
Unii spun că și-a ales sediul astfel încât să fie aproape de un stadion :)
Tu poți să-l întrebi singur. Sună la Sarto și fă-ți o programare. Apoi o cămașă, un costum, un palton. Toate, ca și succesul tău, vor fi bespoke. Pentru că se poate și MODERN Made in Romania. Nu putem rămâne încă 2000 de ani la lingură de lemn. 

Maior Gheorghe Sontu nr. 10-12, et.1 ap.6
Bucharest, Romania
📞 0752 207 206



Back to Top