Q&A: Am parte de prea puțin sex în căsnicie! Ce să fac? 5 răspunsuri neortodoxe la întrebarea unui bărbat :)





Primul (și cel mai simplu) este să cauți în afara căsniciei :)) 

Deși românii condamnă viguros ideea de swing sunt foarte multe cupluri care îl practică fără să știe. Un fel de innocent-swingers :) 

Amanta cui e soția ta? 

E ca în bancul cu “Dacă m-am culcat cu nevastă-ta înseamnă că suntem șogori?” Nu înseamnă că suntem chit. 


Al doilea răspuns e tot primul, dar invers. Află dacă nu cumva soția ta a găsit deja în afara căsniciei ce nu mai ai tu. 

Deși se zice că femeile pot tot timpul și doar bărbații sunt prinși că au fost la alta pentru că nu mai pot acasă e un bullshit absolut! Sexul nu ține doar de fizic, ci mai ales de psihic! Așa că multe NU VOR să “pângărească” momentele frumoase trăite cu amantul cu un sex-rutină cu soțul. 
Atenție! Acest răspuns e derivat din zeci de mesaje primite pe această temă de la femei de la 25 la 45 de ani!

De la al treilea răspuns (sau a treia soluție?) terminăm cu amanții, dar nu devine mai ortodox. 

Încearcă sexul oral… la figurat! 

Sunt zile în care nu i-ai făcut nici măcar un compliment? Sunt săptămâni în care n-ai flirtat cu ea sau chiar ți se pare aiurea să flirtezi cu ea că doar e nevastă-ta? Și ți se mai pare ciudat că n-ai parte de sex? Folosește-ți gura mai bine!

Patru ca la teatru.

La teatru aproape totul se bazează pe dialog. Și în cuplu e la fel. Dacă ai încercat punctul 3 și toate complimentele tale se izbesc de un zid de zici că nu e nevastă, ci pictură murală, e momentul să ai un dialog cu soția graffiti! Pune problema pe masă și discutați-o. S-ar putea ca în loc de mai mult și mai bun sex să ajungi la divorț, dar crede-mă că e mai bine. Sfârșitul a venit deja. Întrebarea e doar “Și? Acest sfârșit când se termină”. 

Ultima variantă (dar nu cea de pe urmă) este Fructul oprit. 

Fă-o un pic geloasă și în același timp ÎNCETEAZĂ să mai propui sex. Nu o neglija, oferă-i atenție, dar fără sex. Știu doi tipi care au rezolvat foarte bine problema cu interdicții gen “mă antrenez pentru maraton și mi-a zis “coach”-ul să mă abțin de la sex 3 săptămâni. Culmea e că amândoi nu mai făcuseră sex de mai mult de trei săptămâni, deci părea o soluție tâmpită. N-a fost. Știi de ce? Gândește un pic: 

Ești bărbat! Ce-și doresc în general bărbații? Ce nu au! 
Bingo! Și femeile la fel.



Back to Top