Când aproape nimic nu merge în relație și te întrebi “cu ce ai greșit” răspunsul este: Ai stat. Muza ia foc la întrebarea unui bărbat.






Titlul l-am pus eu, că nu avea.  
Guest Blooger: Ramona C.  
C(e) o mai vrea de la mine? :)) 
Pentru că în ultima vreme bărbații îi scriu mai mult ei Și pentru că mi-a zis că i-a ieșit un articol prea "murdar" pentru blogul ei. Adică pe al meu merge :))


Beau un vin și mă gândesc la ce îmi spune mereu Radu: Nu mai da detalii! Ce vârstă are el, ce vârstă are ea. Orașul din care sunt. Că a fost teambuilding sau job în străinătate. 
Dar contează! În străinătate se în…străinează mulți. 


OK! Fără detalii. 

Rețeta simplă a eșecului în dragoste.

Se ia un fazan. 
E simplu pentru că atunci când sunt îndrăgostiți toți sunt fazani. 
Se asezonează cu pretenții puține, o poveste tristă care îl face să vrea să te apere și abia apoi se bagă la cuptor. Adică vă mutați împreună. 
Abia acolo îi arăți cine e șefa!

Din păcate acest “succes” al femeii este cel mai mare eșec al ei. Nu te excită complimentele unui subaltern. Nu te mai poate surprinde când el doar ascultă ce-i spui tu să facă. Ești o învingătoare tristă pentru că dragostea ori are doi câștigători, ori n-are niciunul. 


Apoi îi dai paupcii pe whatsapp. What’s up, doc? 
“Uite, m-am lovit de alt tip între degete. Între degetul mare de la piciorul stâng și degetul mare de la dreptul.” :))

Haotic text! Era să uit: Când o vezi prin oraș cu altul la 7 zile după despărțire să știi că ai fi putut să o vezi și cu două săptămâni înainte de despărțire, dar n-ai știut unde să te uiți. 

Back to Top