O femeie “și-a agățat” soțul de pe un cont fals. Am întrebat-o: Te-a deranjat că îi spunea cuvinte pe care ți le spune și ție? Mi-a răspuns: Nu! M-a deranjat că îi spunea cuvinte pe care mie de multă vreme nu mi le mai spune.




Unde dai și unde crapă. După câte un articol vine o furtună de mesaje. Deși mă consider un empatic selectiv, adică nu mă afectează decât ce las să mă afecteze, de data asta au fost două mesaje care m-au luat complet prin surprindere. Pentru al doilea, de la un bărbat, răspunsul vine în night reading-ul de la miezul nopții. 

Uitatul după femei nu mai e pe stradă. E pe telefon. 


Pot să vă spun cu mâna pe inimă (o să vedeți la 12 noaptea) că și uitatul după bărbați e la fel.

E mai ușor. 
Sunt mai multe. 
Sunt mai puțin îmbrăcate. 
Iar pe stradă nu merg cu un buton deasupra capului de “send message”.

Dar pentru că e ușor nu înseamnă că e bine!!

În urmă cu 15 ani o asemenea situație ar fi fost scenariu de film. Ați văzut Closer? Sau The Truth About Love? (2005). Exact asta era ideea, doar că din câte știu nicio cititoare nu a mers la fel de departe ca personajul din film. 

Totuși femeia care mi-a scris a mers destul de departe. I-a cerut poze. El le-a trimis. L-a întrebat despre relația lui. El i-a spus că nu mai merge de multă vreme. Și-au dat întâlnire. Și au venit amândoi. 
-Locul avea o reputație destul de proastă așa că primul lucru pe care l-a spus când m-a văzut acolo a fost să mă certe! A țipat la mine de se uitau chelnerii sau ce-s ăia pentru că era convins că sunt acolo pentru același lucru ca și el
-Păi, de fapt erai. 
-Da, cred că de mult îmi doream să îmi mai dau întâlnire cu el și nu doar să mergem pe la nunți unde mă uitam la miri și îmi ziceam “oare ce gândesc oamenii ăștia”? 

Mi-a cerut să le recomand tuturor cititoarelor blogului să-și testeze iubiții în același mod!!! 

I-am răspuns că nu pot să le spun oamenilor ce să facă și că sunt și destule familii fericite care ar trece ca mașinile ”accept orice test”. 
Sunt și oameni îndrăgostiți. Doar că de multe ori rămân împreună și după ce sentimentele au plecat. Din obișnuință. Apoi am întrebat-o cum s-a terminat povestea din bar. 
Nu vă pot spune pentru că aș dezvălui prea mult. 
O să vă spun doar că au rămas împreună. Nu vă așteptați, nu?
În situații de genul acesta sunt de obicei două variante în care oamenii rămân împreună: 
Una e când el spune că îi pare rău. Și ea îl crede. 
Alta e când el spune că e vina ei. Și ea îl crede. 
Niciodată să nu rămâi cu un bărbat care nu își asumă greșelile și nu știe să spună măcar “iartă-mă!”.
Dacă rămâi nu mai e greșeala lui. E a ta.

P.S. Aprofundează în Filosofia sexului și Necenzurat. Din păcate Necenzurat nu se mai găsește, dar are Muza un exemplar de dat pe contul ei de instagram! Go! Go! Go!




A post shared by 𝐑𝐀𝐌𝐎𝐍𝐀 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐍𝐓𝐈𝐍𝐄𝐒𝐂𝐔 (@ramonaconstantinescu) on
Back to Top