Îmbrăcați-vă liniștite cu orice vreți voi. Că există oameni care vă vor bârfi și dacă stați acasă.




A înnebunit România! 
Referendumul nu a trecut, dar "creștinii" încă mai luptă și nu doar cu "gheii". Tinerii în pantaloni mulați, fetele cu fuste scurte, bărbații cu barbă, adolescentele cu cercel în buric, toți sunt dușmanii "administratorilor de bloc". 
Epică mi s-a părut afirmația unui preot de la care speram mai mult. Că e plin de creștini care nu știu Crezul. Boss... e plin de creștini care FURĂ! Ideea nu este să știi Crezul ca pe o poezie, ci să TRĂIEȘTI în curățenie morală. Vezi că ăștia pot să modifice doar Constituția prin ordonanță de urgență, nu și Decalogul. Acolo scrie: Să nu furi. Nu "să nu furi mai mult de..." :))
În acest context am reeditat un text mai vechi din Necenzurat: 

Cineva mi-a argumentat foarte acid și nedrept că Emancipatele de azi sunt mai curve decat curvele de ieri! 
L-am blocat pe domn, dar am pus subiectul la vot. Previzibil a ieșit detașat.

Totuși... definim problema? :-))) 

Ești curvă dacă divorțezi.

Altele se sacrifică pentru copil, tu, care ai un picior frumos cum e Crăciunul și altul zglobiu ca Revelionul, vrei să te viziteze și pe tine cineva între sărbători! 

Ești curvă dacă ești tânără, frumoasă și porți scurt sau mulat. Sau ambele.

Păi alea care te comentează ce-ar putea să pună pe ele să fie în avantaj sau măcar la egalitate? Fluturașul de salariu?

Ești curvă dacă te dai jos dintr-o mașină mai scumpă de 50.000 de euro. În unele cartiere ești curvă de la sume mai mici. Și eu am crescut printre mahalagisme gen: Câtă ai supt pentru mașina asta. Afurisită inegalitate, mă gândeam când eram copil, doar bărbații se duc la serviciu?

Ești curvă dacă ieși cu mai mulți până îți dai seama care dintre ei îți place suficient. Sincer? Ești doar disperată, că e clar că nu-ți place niciunul, dar nu vrei să te prindă artificiile lui 2014 ștergându-ți singură mucii.

Unde e comparația cu curvele de ieri?

Am zis că scriu pornind de la ideea unui domn care m-a enervat suficient cât să-i blochez accesul pe oricare dintre conturile mele.

N-am spus nicio secundă că textul va semăna măcar un pic cu speranțele domniei sale.

Partea mai proastă e că v-am mințit. Era o doamnă. Îmi pare rău să o spun, dar oricât de mult v-ar putea critica un misogin, el nu se va apropia măcar de acidul sulfuric din vorbele unei femei despre altă femeie. Asta și pentru că misoginul detestă femeile fără să le înțeleagă, ca atare n-ar avea idee unde au punctele sensibile în care să le lovească.

Rămân la părerea mea: cei mai mari misogini sunt femei.

Cât despre curve, curvele sunt doar niște femei care se distrează mai bine decât tine! Cele care o fac pe bani se numesc prostituate.

O zi faină vă doresc! Îmbrăcați-vă liniștite cu orice vreți voi. Că există oameni care vă vor bârfi și dacă stați acasă.



Citește http://bit.ly/FărăPrejudecăți
Back to Top