Bărbatul care bate femei nu e un bad boy. E un gunoi! Un bad boy se bate cu bărbați!






Un articol mai vechi, repostat, a stârnit un val de mesaje private de la zeci (!!!!) de femei care au fost sau sunt în prezent agresate de iubiții lor. 
Pentru că nu îmi doresc să mai mănânce la prânz încă o bătaie, nu îmi permit să dau niciun detaliu personal. Din nicio poveste. 

Am avut o copilărie destul de dură. N-am “fugit” într-un “safe space”, ci direct în sala de box. Știu ce înseamnă să dai un pumn. Știu ce înseamnă și să-l primești. Chiar și atunci când ești într-o competiție sportivă. Ai reguli. Ai protecții. Și ai un oponent DE CATEGORIA TA. 

Cât de bărbat te simți când dai într-o femeie care este jumătate cât tine? 

Sub 50kg, unde se încadrează cele mai multe femei, e categoria semi-muscă! (Da, există așa ceva). https://ro.wikipedia.org/wiki/Categoriile_de_greutate_%C3%AEn_box

Peste 79kg, cât au cei mai mulți bărbați, e categoria semi-GREA!

Un meci între doi bărbați, unul la categoria muscă, pană sau chiar mijlocie și celălalt la grea ar fi considerat O RUȘINE. 

Tu bați o femeie? Pe care zici apoi că o iubești? Nu știu la ce categorie te încadrezi din punct de vedere kilograme, dar știu unde te încadrezi la caracter: categoria GUNOI. 

Nu o să vă placă deloc ce o să mai spun, dar am o problemă și cu femeile care mi-au scris. Multe voiau să știe dacă să ierte bătăile pentru că ei regretă și le-au spus că doar pe ele le iubesc. ȘI NU VORBIM AICI DE O PALMĂ!!! 
Vorbim de bătăi cu spitalizări, cu poliție, cu certificate, cu tați de fete care au intervenit și au mâncat și ei bătaie! 
Mulți dintre acești “bărbați” nu merită să fie nici în libertate, cu atât mai puțin să fie în patul și în viața ta!
Eu știam că femeile sunt nebune, dar chiar așa???
50 shades of grey nu se referă la culoarea ochilor învinețiți!!!



http://bit.ly/2NngjEq
Back to Top