10 seriale ale copilăriei care ne-au (de)format :)) 5 ale mele, 5 ale Muzei.




 Muza: 

Rich Man, Poor Man 

N-am văzut niciun episod, dar a avut o influență asupra mea pe toată viața!! Mama mi-a dat numele după un personaj din film, Ramona!!! (poza de mai sus)

   



 Young & Restless. 

Era momentul acela din zi (poate singurul) când eu stăteam lângă mama. Deși eram mică, am decis să nu mă mai uit când am realizat că, deși locuiau în case frumoase și aveau bani, oamenii din serial aveau numai necazuri!! Așteptam episodul acela în care totul să fie bine. Cred că unii îl mai așteaptă și acum :))


   


Twin Peaks 

 Cea mai tare muzică de film EVER! Mă speriam doar auzind-o! Plus cele mai sexy femei, misterioase, întunecate, eram fascinată și speriată în același timp. Când începea filmul se dădea strigarea și veneam toți în casă de la 9 pietre. Un joc al copilăriei care nu are variantă de mobil :)





 X Files 

 Eu chiar cred că noi suntem copii de extratereștrii! God is an alien, right? Plus că Agentul Mulder era atât de HOT!

   


 Dallas 

 Mai are rost să explic de ce?

   


 Radu: 

 Toate pânzele sus! Toți îl iubeam pe Ismail și aventura. Mai târziu titlul a devenit o glumă despre momentul în care vrei să dezbraci fata ;) Toate “pânzele” sus.

   


 Sledge Hammer! Umor nebun. Macho, sarcastic, autoironic, demență curată.


   


La Piovra 

 Un serial care parcă se străduia să ne demonstreze că în vest e nasol. Aveau ei Coca-Cola, BMW și papa bun, dar aveau și Mafia! Din păcate nu știu cât a fost Corrado Cattani un model pentru viitorii polițiști, dar mafioții sigur au avut mai mulți fani. Doar uită-te în jur!

   


 Tales From The Crypt 

 Fabule cu morți. Așa erau aceste mini filme. Nu le-am văzut niciodată ca pe un serial pentru că puteai foarte bine să le iei de la coadă la cap. Sunt episoade pe care le-aș pune și copiilor de acum, ca lecții de viață. N-am convins-o încă pe fiică-mea.

   


Moonlighting Maddie și David pentru români. 

Serialul favorit al lui tata. Pe atunci și Bruce Willis avea păr…

 
Back to Top