Lecția de… bun-simț!







Să protejăm mediul înconjurător nu înseamnă să dăm un like la o poză cu “Salvați balenele” sau la un video cu plasticul din ocean. 
Înseamnă în primul rând ce facem “în curtea noastră”!
Pe stradă, la grătar, pe plajă, pe drumuri de munte. 
Unii zic că sunt Hänsel și Gretel și lasă în urma lor pet-uri că altfel nu mai găsesc drumul înapoi până la Sinaia!
Să vă mai zic de parcurile unde la fiecare bancă ai covor de coji de semințe? Nu! Hai să privim împreună spre mai bine! 





Pe 4 iulie am primit o lecție de bun-simț exemplară de la AmCham, Camera de Comerț Americană, care a organizat un barbeque tipic american la Lagoo, în Snagov. 
Lume bună, bărbați puternici, femei cu o frumoasă carieră, probabil cea mai mare densitate de CEO-s pe metru pătrat din România a fost acolo!
Muzică bună, mâncare bună, bere și conversații la fel de faine. 
Ideile preconcepute din RO spun că după oamenii cu putere financiară curăță alții, care sunt plătiți pentru asta. Tu ești “like a boss”. Nu e adevărat. Diferența nu o face contul din bancă. Ține de educație și caracter. 

Lecția de bun simț
Pe 4 iulie am primit o lecție de bun-simț exemplară de la AmCham, Camera de Comerț Americană, care a organizat un barbeque tipic american la Lagoo, în Snagov. Lume bună, bărbați puternici, femei cu o frumoasă carieră, probabil cea mai mare densitate de CEO-s pe metru pătrat din România a fost acolo! Muzică bună, mâncare bună, bere și conversații la fel de faine. Ideile preconcepute din RO spun că după oamenii cu putere financiară curăță alții, care sunt plătiți pentru asta. Tu ești “like a boss”. Nu e adevărat. Diferența nu o face contul din bancă. Ține de educație și caracter. #DupăNoi și GreenPoint au fost prezenți la party cu colectoare. Știți câți dintre bărbații îmbrăcați impecabil au pus acolo ce aveau de aruncat reciclabil? TOȚI.
Posted by Ramona Constantinescu - GV on Friday, 13 July 2018


Știți și voi că la noi reciclarea este o cenușăreasă. Na, că tot la povești mă duce gândul, dar ce vă spun eu aici nu sunt basme! România e o țară frumoasă, dar neglijată chiar de cei care spun că o iubesc. 
GreenPoint#DupăNoi au fost prezenți la party cu colectoare. Știți câți dintre bărbații îmbrăcați impecabil au pus acolo ce aveau de aruncat reciclabil? TOȚI. 
Dintr-o dată trăiam în firesc!
Știu că și pe voi vă interesează ce fel de țară le vom lăsa copiilor noștri…#DupăNoi.


GreenPoint și #DupăNoi sunt prezenți la festivaluri majore, Neversea, Untold; la evenimente importante (29 iunie Ambasada Statelor Unite, 4 Iulie AmCham); contribuie la campanii precum aceea cu Tășuleasa Social, dar nu pot să fie peste tot. 
Depinde de ce facem fiecare!
Vă îndemn pe toți, în semn de apreciere, să le urmați exemplul, să  le lăsați un gând bun pe paginile lor de facebook și să le strângeți mâna când îi întâlniți la un eveniment. S-ar putea să fie extrem de ocupați, dar vă garantez că vă vor răspunde, oricât de obosiți ar fi, cu un zâmbet. 
Follow @


♻️ Green Point Management 
https://www.facebook.com/GreenPointOTR/



Back to Top