Mi s-a furat mirele! Cu o lună înainte de nuntă! Tu ce-ai face în locul meu?Nu se putea să răspund singur la întrebarea asta. Așa că e un articol scurt, dar  la dublu. C-așa-i în tenis. 

Radu: 
Ar fi o ipocrizie din partea mea să spun că știu prin ce treci. Când îți vezi viitorul cu un om și el îți trage prezentul ca pe un preș de sub picioare… nu are cum să fie ușor. 
Mi-au scris multe femei despre cum au ajuns să aibă un amant înainte să se căsătorească. Cum au vrut să creadă că în momentul în care cel oficial le-a dat inelul și au zis DA îi vor spune celuilalt NU, dar au continuat la dublu. 
Se așteptau la multă înțelegere din partea mea, dar nu pot să scriu aici, la vedere, ce le-am răspuns în privat. 
Bărbații nu mi-au scris despre astfel de cazuri, dar asta nu înseamnă că n-au existat. 
Uite, al tău. Nu cred că ai de ce să plângi. Ai pierdut un om lângă care ai fi pierdut vremea. A ieșit singur în out. Eroare neforțată. Avantaj tu. C-așa-i în tenis. 

Ramona: 
Mi s-a furat mirele? Cine l-a furat, să-l păstreze! Păi ce altceva merită decât să stea nopțile când el întârzie să se gândească dacă nu cumva a apărut alta mai bună? Că, dacă a înșelat o femeie cu care făcea pregătiri de nuntă, ce șanse are o relație oarecare? Și - dacă o să o ceară de nevastă, n-o să stea fraiera ca pe ghimpi să vadă dacă pățește la fel? 

Eu n-aș cere avansul înapoi de la restaurant! Aș da acolo o petrecere să mă pomenească toată lumea că am scăpat ușor. 
Aș păstra și fotograful, că eu, când sunt nefericită slăbesc și arăt fenomenal. Ce dietă! Ce sală! Un nemernic e cel mai eficient mod în care poți să ajungi într-o singură lună la the perfect beach body. 
Melodia serii va fi Perfect fără tine a lui Chirilă. 
Dar aș schimba versul ăla cu “ieși naibii din casă” în “ieși naibii din viață”. 
E mai bine să ai un eșec, decât să te căsătorești cu unul.


READ MORE: 
http://bit.ly/BooksOverLooks
Back to Top