Copilul tău stă prea mult pe tabletă și telefon? Nu-l poți opri, dar, în loc să se iute la vlogguri de rahat, dă-i aceste 5 canale geniale!



Nu sunt într-o ordine a valorii pentru că TOATE sunt geniale. 


1. ADAM RUINS EVERYTHING!

Sigur că personajul în sine este într-un mod enervant charismatic, dar subiectele sunt încă mai enervante pentru că-s REALE. Și uneori așa ne supără adevărul! De la dictatura digitală și până la mafia ochelarilor de soare, Adam really ruins tot ce e de fapt... minciună. Un fel de România, Te Iubesc la nivel global. Și cu umor. TruTV are doar 1.5 milioane de followers, dar clipurile lor depășesc adesea 5 milioane de view-uri. 

 

2. THE INFORGRAPHICS SHOW. 

Peste 2 milioane de abonați se bucură de cele mai mari răspunsuri într-o manieră copilărească! Bonus! Favoritele Muzei sunt cele din seria cu Criminali în serie. Da, am zis că sunt pentru copii, dar n-am zis că e educație din asta fadă și inutilă. Oricum, la ce se uită ei acum e mult mai grav. Recomandarea Ramonei (pentru adulți) este povestea cu femeia care se pare că a inspirat o parte din romanul Fight Club! Da, partea cu săpunul. 





3. KURZGESAGT

Fiică-mea a râs la episodul despre masa diverselor animale. Ce poți să mai vrei de la un prof digital bun? Canalul primește sponsorizări de la grei cum ar fi Bill Gates, dar ocazional nu-l cruță nici pe patronul Microsoft. Deși au pus doar 80 de clipuri au 6 milioane de abonați! 






4. SCI-SHOW

De la minți luminate (cu povești neromanțate) și până la variante pentru copii în care este explicată ideea de Psihologie, de exemplu, puține canale oferă o densitate mai mare de informație. Doamne, că repede mai vobește băiatul ăla cu pistrui!








5. CRACKED

Favoritul meu. Poate și pentru că mă apropii de vârsta prezentatorlui. Este atât de direct încât îmi e greu să cred că nu-l dă nimeni în judecată. Zilnic :))





Dacă v-a plăcut selecția mea, dați-o mai departe.
Dacă mai aveți sugestii, comment aici:
https://www.facebook.com/raduefconstantinescu/
Back to Top