Men only: De ce NV e mai nasol decât NF? (unde NV = nevorbită)






În ultimele două zile am fost oprit pe stradă doar de bărbați. Spre surprinderea unor hateri, nu m-au oprit să mă înjure, ci să mă felicite pentru un articol sau pentru modul tranșant în care m-am exprimat în emisiunea Emmei Zeicescu, Perfect-Imperfect. 
Sper să nu fi fost prea tranșant și să-i fi făcut probleme :)

Unul dintre domni mi-a dat și o temă pe care recunosc că am tratat-o doar superficial: E mai nasol să fie NV decât NF? Și D.C.?

Răspunsul este EVIDENT că DA!

Femeia nu are nevoie de sex în fiecare zi! Dar de vorbit… Mamma mia! E clar că deschide gura mai des decât picioarele!!

Și la NV e la fel ca la NF, dacă nu vorbește cu tine, vorbește cu alții. Dacă nu are prietene, ajunge să vorbească și cu alea de o vorbesc! Doar să nu se simtă singură. Atât de mare e nevoia asta de a comunica a femeii, încât cred că dacă Robinson Crusoe era femeie ar fi murit pe insula pustie înainte să i se termine mâncarea, de urât, că nu avea cu cine să schimbe o vorbă!

Ca să vă dați seama cât de important e, gândiți-vă doar la întrebarea enervantă “Cu cine vorbești?” mai ales când e clar o voce feminină la telefon :))) Așa începe totul!

Eu am trei chei care nu sunt politically-corecte. Sunt chiar scandaloase. Dar asta nu le face mai puțin reale. 

1. Să te intereseze cine sunt prietenele cu care vorbește mai ceva decât pe părinți anturajul copiilor. Nu-i poți interzice să se vadă cu cineva, dar e bine să știi de unde vin influențele. Dacă intră “rahat” în urechi ajunge la un moment dat să mai iasă și pe gură. Sunt multe cupluri care s-au despărțit din cauza prietenelor ei. Cam la fel de multe ca acelea care s-au despărțit din cauza influenței mamei lui. Până la urmă… tot o femeie și ea :)

2. Nu trebuie să “asculți de ea”, dar e esențial să o asculți. Femeia caută adesea o părere de bărbat. Dacă nu o găsește la tine, o găsește la altul. Și în surt timp o să vrea o părere și despre cum și-o trage. 
Mai ales când are draci, las-o să îi verse la tine. Despre șefi, colege, prietene, pantofi, etc. S-ar putea să afli lucruri interesante despre lumea ei. 

3. Promisiunile ți le onorezi, dacă vrei să o păstrezi! Sigur că de cele mai multe ori vrem numai sex, dar când ți se pare că ai pus mâna pe himeră… nu mai merge să-i promiți luna de pe cer, că nu ești cosmonaut! Cu toate că se uită la filme siropoase, femeile sunt al dracului de pragmatice când vine vorba să aleagă un bărbat de cursă lungă! Încrederea se pierde ușor. Și nu se mai recapătă adesea niciodată. Aici e un alt NF. De la nefăcut. 





Back to Top