Q&A: E normal… să ai un ex… oral? (Nu lipsește nicio literă!)





În ultima vreme n-am prea răspuns la întrebările voastre, dar nu-mi cer scuze. Ați observat că pagina a fost mai tot timpul ocupată de cauze sociale. Cred că putem să fim de acord că un cancer e mai presant decât o despărțire!

Una dintre cele mai interesante exprimări a venit de la o fată din Cluj (jos pălăria) care m-a întrebat despre “EX-ul ORAL”. Adică acel tip de bărbat care vorbește despre tine 3 ani după ce te-a avut într-o seară. Când erai beată. 

În loc de DON”T DRINK AND DRIVE aș pune afișe cu DON”T DRINK AND FUCK. Pentru că o să le regreți pe ambele :))

Reputația multor femei, poate chiar a tuturor, se bazează pe discreția foștilor. Pe discreția vecinilor. Pe discreția amanților. Așa cum și reputația acestora din urmă se bazează pe a amantelor care nu-ți sună noaptea nevasta. Nu o caută la serviciu. Nu-i trimit poze cu tine la hotel. 

Un EX oral dă din gură mai mult decât a dat din cur. 
Povestește tot ce n-ar trebui. Mai ales ce NU s-a întâmplat. 
Știe sigur că ești curvă. Că de-aia te-a părăsit! Că doar nu o să admită că i-ai dat tu papucii! 

O singură observație care s-ar putea să nu-i placă deloc clujencei am. Nici cu fostele nu mi-e rușine! Nimeni nu poate spune dacă la bârfă post relație suntem noi mai răi sau ele, dar am trăit și relații după care nimeni nu m-a criticat, dar și povești, adesea scurte, după care am aflat lucruri noi despre mine :)) 
La un moment dat un domn, care nu m-a recunoscut, a povestit la o masă că i-a zis lui o fostă colegă de liceu, de la Caragiale, a lu’ Radu F. că nu era mare lucru de capu’ lui, că ea l-a refuzat și o o altă colegă de clasă s-a culcat cu mine și am terminat în 5 secunde. Din toată această poveste e adevărat că am făcut liceul la Caragiale, dar n-am avut nicio iubită de acolo, că mi se părea aiurea să te combini unde înveți. E o vorbă: Câinele de rasă nu se cacă lângă casă…

Cea mai bună metodă să te lupți cu o bârfă e să o ignori. Altfel crește. Și crește. Devine… din ce în ce mai adevărată. Se “viralizează” :))
Da’ știi de ce vobește ex-ul oral (sau exa) despre tine și după 20 de ani? Pentru că, oricât a încercat, nu te-a uitat. Și nici n-a putut să te înlocuiască. 


  

Back to Top