Ce înseamnă când bărbatul vrea să o luați mai încet chiar la începutul relației. Varianta Muzei






Deși am câștigat detașat la Blogging democracy (s-a votat dacă să scriu eu acest subiect sau Ramona) mai puțin clară victoria față de varianta a treia, venită de la voi, "să scriem amândoi". Doar 10 voturi în urmă. Așa că am fost șmecher: Să scrie și Muza, dar la mine pe blog. Apropo. E bun textul. Cam pe scandal, dar bun. 


Eu nu cred în dragoste la prima vedere. Nici pe Radu nu l-am iubit la prima vedere, dar l-am dorit. 
În asta cred sută la sută. Dorință la prima vedere. Și dacă femeile sunt mai rezervate, la bărbați se vede cum poftesc ca niște copii când trec pe lângă mașina de vată de zahăr! 
Tu ești o fată de zahăr!

Asta vrea orice femeie la începutul unei relații! Să muști din ea! Să vrei sex din prima seară! Sigur că noi vom încerca să nu-ți dăm, că am învățat de la mamele noastre că astea care cedează din prima sunt curve. 
Din păcate și voi ați învățat la fel de la mamele voastre. 

https://www.curteaveche.ro/p/psihologie-pentru-oameni-obisnuiti-ediție-de-colecție-vol-1-2




Cum să o iei mai încet? S-au inversat de tot sexele? A apărut băiatul care nu se lasă ușor? Of, Doamne! În curând o să vă mutați voi la noi și o să vă cumpărăm noi flori. Măcar de v-ați pricepe să spălați geamurile. 

La începutul “relației” treaba bărbatului e să vrea să rupă hainele de pe femeie. Treaba ei e să decidă de câte ori îl lasă. 

Ce înseamnă când el vrea să o luați mai încet? 
Nu știu și nici nu mă interesează. Ce cred că ar trebui să intereseze orice femeie este unde ne situăm noi în treaba asta. Cum ne face să ne simțim. Punem surdină sentimentelor din prima? Așa nefericite să fim să nu găsim noi unul care să ne ia când mai tare când mai încet până ajungi să te îmbraci direct pentru job că nu ți-a ajuns noaptea? 
Așa urâte să fim că nu se aprinde niciunul după noi ca luminițele de pom? 
Hai sictir cu luatul tău ușor. Vrem să ne simțim esențiale, nu opționale. 




Blogul e fast food. Comandă cărțile.  Din link sau cu un simplu click pe poză :)

https://www.curteaveche.ro/p/pachet-r-f-constantinescu---cu-autograf




Back to Top