Ce înseamnă când bărbatul vrea să o luați mai încet chiar la începutul relației?





Bărbatul la începtul relației? 
Foarte bine spus. La începutul relației. Nu la începutul iubirii. Doar v-am zis: Îndrăgostiți-vă! Relații au toți…

Eu am întâlnit mulți bărbați care o luau mai încet la început ca să nu se sperie căprioara. Atenție însă! Ei nu spuneau că o iau mai încet! Ci efectiv lăsau lucrurile să se întâmple ca și când dansau un vals, nu săreau pe ea ca unul abia ieșit din pușcărie care n-a mai văzut o femeie de 10 ani. Totuși, în anumite cazuri poate să fie asta. O temporizare ca să pară gentleman. Nu e. Doar vrea să pară. Și a învățat cum din lecturi nepotrivite. Evită-l. 

Am întâlnit încă mai mulți bărbați care au vrut o temporizare pentru că femeia îi sufoca, sărea etape, venea pentru un one night stand și dimineață se gândea cum să-i redecoreze bucătăria!!! 
Dacă aici te încadrezi, îl înțeleg pe bietul om. Pe de altă parte și pe tine te înțeleg așa că îți dau un sfat din tabăra cealaltă: el știe exact ce vrea. Și nu ești tu. Sau ești tu, dar după un pic de dresaj. Dacă îl sufoci, probabil că ești moartă după el. Prefă-te și tu un pic normală. Măcar până la primul copil. 

Mai există și situația “let her down slowly”. La asta sigur te-ai gândit. N-am ce sfat să-ți dau. 

https://www.curteaveche.ro/p/psihologie-pentru-oameni-obisnuiti-ediție-de-colecție-vol-1-2



În final, cea mai probabilă și cea mai neplăcută variantă. Mai încet înseamnă mai rar. Mai rar înseamnă mai mult timp liber. Pentru el. Pentru alta. 

Concluzia? Eu cred în chimie. În generală am avut o profă de chimie extrem de hot. De atunci cred. Sunt un Enoriaș al Atracției cu Degajare de Căldură. 
Când e chimie între doi oameni nu mai contează matematica (nu-și fac calcule); nici geografia (câți km sunt între ei); nici chiar artele (nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-ți place ție). 
Într-un asemenea caz chimia nu prea funcționează. Vrei totuși să riști? Ai nevoie de un catalizator! Ceva care să accelereze reacția. Cum ar fi de exemplu când zice el “mai încet, tu zici stop”. Vezi dacă se inflamează.
Dacă nu intră nici acum în reacție poți să te gândești la alt experiment. Cu alt element. 



Blogul e fast food. Comandă cărțile.  Din link sau cu un simplu click pe poză :)
https://www.curteaveche.ro/p/pachet-r-f-constantinescu---cu-autograf




Back to Top