Frumusețea vine din interior… dar nu se vede la RMN :) Idei greșite și periculoase despre femeile frumoase.





Frumusețea vine din interior e o vorbă inventată de o urâțică? Banii n-aduc fericirea e un proverb inventat de cineva… fără? Ironiile ar putea să continue, dar la bășcălie ne pricepem toți și din miștouri n-a construit nimeni o autostradă.
Eu lucrez la drumuri și poduri. Între oameni. Așa că o să rezolvăm împreună câteva idei preconcepute despre femeile frumose. 


1. Dacă e frumoasă e a dracului. 

De fapt, e adevărat că frumusețea vine din interior. Asta dacă ea există. Dacă nu, nici n-are ce să vină. Tot din interior vin și răutatea, fițele, vorbele grele și invidiile care îi consumă pe mulți dintre semenii noștri. 
Oricum, e mai bine să te invidieze decât să te compătimească. 
Există o frumusețe a unor picioare și cea a sufletului, dar CELE DOUĂ NU SE EXCLUD!
P.S. Ce e drept, picioarele se deschid mai ușor. 

2. Dacă e frumoasă e proastă. 

Dacă mai e și blondă vine repede bărbatul cu niște bancuri și gata!

Știți care sunt bărbații care știu cele mai multe bancuri cu blonde? Cei care au încercat toată viața să se culce cu una… și n-au reușit. 

Sigur că există multe cazuri în care femeile frumoase și-au dat seama că se pot descurca în viață doar cu atât. Frumusețea deschide multe uși. Și portiere. Așa că nu s-au prea omorât cu școala sau autoeducația. La drept vorbind, ăsta nu e un semn de prostie. Voi ați văzut cum arată școala în zilele noastre? Dar cum vorbesc parlamentarii? 


3. Dacă e frumoasă nu e niciodată devreme acasă. 

Da. Femeile frumoase primesc mai multe oferte decât cele mai puțin dăruite. Dar dacă acceptă sau nu, dacă trădează ușor investiția ta de sentimente… asta ține de caracter. 
Mai mult! Psihologia ne învață că femeile care cresc cu un complex de inferioritate în ceea ce privește “esteticul” tind să fie mai dispuse la casual sex. Pentru ele are rol de confirmare că nu-s chiar nedorite. 
E ca în bancul cu ascultătorul care sună la Radio Erevan…. Link:   http://www.radufconstantinescu.ro/2011/12/checklist.html 


Back to Top