Q&A: De ce își pierd bărbații interesul pentru femei deschise la minte și care fac orice pentru ei. Inclusiv în pat?Când o vorbă e veche spui despre ea că este “din moși strămoși”. Dacă e o vorbă “de femei” spui că e din “moașe strămoașe”?
Nu știu. Știu însă că o asemenea vorbă este la baza nefericirii multor femei. Și bărbați, dar într-o mai mică măsură. Această teorie nefericită este că “Se duce după alta că n-are ce-i trebuie acasă”. 
Adică bărbatul trebuie să fie cu plinul făcut. Sau golit. Și gata! Fericirea conjugală e asigurată. 
Femeia trebuie să fie disponibilă pe peste tot, ca sloganul acela al unei firme de curierat “Oriunde cu plăcere”. 
Așa credeți voi că vă vrem? 
Un fel de șvaițer erotic cu toate găurile pregătite?
O păpușă gonflabilă cu buletin de București? 
Un roboțel rezistent la umezeală?  
Of, Doamne, doamnelor!

Răspunsul la întrebarea primită de la mai multe cititoare este conținut chiar în ea: Tocmai pentru că ar face orice pentru noi ne plictisim teribil, ne îngrășăm, devenim apatici, ca niște lei la zoo. Mâncare nu mai e vânată, e adusă la nas. Și nasul nu se mai ridică. 

Într-o iubire adevărată amândoi încearcă să-i facă plăcere și să-i poarte de grijă celuilalt. Dar dacă atunci când te întreb “ce ți-ar plăcea” tu îmi răspunzi “mi-ar plăcea să-ți plac” o să mi se pară distractiv doar prima dată. 

A! Și încă un lucru. A fi deschisă la minte nu înseamnă că ești gata să-i împlinești toate fanteziile, numai să ceară. Dacă faci asta înseamnă doar că ești foarte, foarte, foarte ascultătoare. 
Iar ascultătoare rimează cu plictisitoare. Îți place blogul? Susține-l! 
Comandă cărțile direct din link: 
http://bit.ly/BooksOverLooksBack to Top