Q&A: De ce își pierd bărbații interesul pentru femei deschise la minte și care fac orice pentru ei. Inclusiv în pat?Când o vorbă e veche spui despre ea că este “din moși strămoși”. Dacă e o vorbă “de femei” spui că e din “moașe strămoașe”?
Nu știu. Știu însă că o asemenea vorbă este la baza nefericirii multor femei. Și bărbați, dar într-o mai mică măsură. Această teorie nefericită este că “Se duce după alta că n-are ce-i trebuie acasă”. 
Adică bărbatul trebuie să fie cu plinul făcut. Sau golit. Și gata! Fericirea conjugală e asigurată. 
Femeia trebuie să fie disponibilă pe peste tot, ca sloganul acela al unei firme de curierat “Oriunde cu plăcere”. 
E semn clar să NICI FEMEILE NU ÎNȚELEG BĂRBAȚII. 
Așa credeți voi că vă vrem? 
Un fel de șvaițer erotic cu toate găurile pregătite?
O păpușă gonflabilă cu buletin de București? 
Un roboțel rezistent la umezeală?  
Of, Doamne, doamnelor!

Răspunsul la întrebarea primită de la mai multe cititoare este conținut chiar în ea: Tocmai pentru că ar face orice pentru noi ne plictisim teribil, ne îngrășăm, devenim apatici, ca niște lei la zoo. Mâncare nu mai e vânată, e adusă la nas. Și nasul nu se mai ridică. 

Într-o iubire adevărată amândoi încearcă să-i facă plăcere și să-i poarte de grijă celuilalt. Dar dacă atunci când te întreb “ce ți-ar plăcea” tu îmi răspunzi “mi-ar plăcea să-ți plac” o să mi se pară distractiv doar prima dată. 

A! Și încă un lucru. A fi deschisă la minte nu înseamnă că ești gata să-i împlinești toate fanteziile, numai să ceară. Dacă faci asta înseamnă doar că ești foarte, foarte, foarte ascultătoare. 
Iar ascultătoare rimează cu plictisitoare. Îți place blogul? Susține-l! 
Comandă cărțile direct din link: https://goo.gl/PAgNhfBack to Top