Iubiri virtuale, neplăceri reale :)



Nu sunt tocmai tânăr, de fapt, sunt mai bătrân decât internetul. Cu toate astea e de notorietate că nu sunt împotriva relațiilor care încep pe net, am totuși o problemă cu acelea care se consumă DOAR pe net. 
Știți de asemenea despre mine că nu sunt unul dintre cei care îi judecă pe millenials. Până la urmă… generația mea i-a educat :))
În Psihologie pentru oameni obișnuiți, cartea semnată împreună cu soția, prietena mea cea mai bună, amanta și Muza mea, e un capitol “in depth” despre cum văd eu virtualul devenind o parte din ce în ce mai importantă în real, dar întrebările continuă să vină. 
În ultimele săptămâni mi-au atras atenția mai multe cazuri în care relațiile au început și s-au terminat fără ca protagoniștii să se fi întâlnit măcar. Într-un caz s-au văzut totuși… o singură dată. În 10 luni. Cum se poate?
Dacă ai nervii tari… citește mai departe.


Tu vezi o relație la distanță. Pentru el e un casting!

Nu e o problemă doar a bărbaților. Și femeile o fac, doar că noi ne plângem mai rar, că ne e rușine :) Așa cum vin mai mulți actori la un casting pentru un rol, la fel și el/ea începe și întreține mai multe relații virtuale până se decide pe care o păstrează. 
Consolarea Karmei? Uneori și cel care alege este, tot fără să știe, într-un casting. Și când se decide la una, ea s-a decis la altul. Hai că-i amuzant :) Când nu ești implicat, desigur. 

Nu se poate să nu se poată!

Inclusiv unui amic de-al meu i s-a întâmplat să găsească o seducătoare în serie pe net. Omul nu era chiar așa prost, așa că după o vreme a vrut să o întâlnească. Ea era departe. El? Dispus să vină. Pe banii lui, normal, că așa e când VREI. Ea, ca prin minune s-a “mutat” și mai departe. El, de neclintit. 16 ore cu avionul. Atunci ea a “dispărut” ca prin minune. La o bere un prieten comun i-a spus “Lasă, nu-i nicio pierdere, clar că nu ținea la tine dacă nu te-a lăsat să o vizitezi”
Eu băusem mai mult așa că mi-a zburat porumbelul din gură: Dacă ținea la tine venea ea direct. 
Să înțelegi din asta că ar trebui să faci tu ceva? NU. Să înțelegi doar de ce nu o face… el :)


Începuturile virtuale prelungite sunt perfecte pentru zgârciți. Nu trebuie să o scoți în oraș. 

Nu trebuie nici măcar să o țină de mână. O ține doar de vorbă :) De fapt, le ține pe toate de vorbă. Stau cuminți în căsuțele de messenger și scot capul câte două, câte trei. Uneori le mai dă chiar și acelați mesaj cu copy/paste tuturor. Vrăjeală-mass :)))
Cred că în curând o să apară și o aplicație care să vorbească în locul tău pe net :)
Omul e ca un pescar care pune mai multe undițe. Economy class că nici undițe nu trebuie să-și cumpere. Iar momeala e aceeași :))
Golanii ar spune că momeala începe cu P :) Eu cred că începe cu F, de la Fericire, că P găsești pe toate drumurile :)




Citește mai mult în cărți :)
Link direct: https://goo.gl/PAgNhf
Back to Top