Femeia se mulțumește cu un singur DA la Starea Civilă, dar când te întreabă dacă-i stă bine o rochie trebuie să-i confirmi de 10 ori!!!




About last night :)

Muzei nu-i place că meargă la serbări galante, evenimente mondene, de PR, etc. 
E ceva în ADN-ul ei care nu se potrivește cu politețea de conjunctură, nici cu aparențele atent exersate și mai ales cu situațiile în care trebuie să vorbești cu oameni despre care știi că te… vorbesc :)



Din fericire ieri seară am avut nu unul, ci două evenimente la care am vrut, amândoi, să mergem. Avon România împlinea 20 de ani și Candy lansa o mașină de spălat cu care poți să vorbești la telefon. Candy + Hoover = Love! Iar Muza e imagine Hoover și - după cum bănuiesc că știți deja - o obsedată de curățenie!

Fac o paranteză ( 

Avon este prima companie care a avut intuiția să mizeze pe blogul meu, într-un moment în care logica spunea că nu e bine. Site-ul era în mod constant sub atac, stătea offline cu zilele. Pagina de facebook, cu 27.000 de susținători, fusese dată jos. Deci nu prea aveam ce să le ofer. Acum suntem peste 150.000, dar în acel moment părea că suntem… zero.
În filmulețul proiectat la Grand Hotel Du Boulevard a căzut la montaj începutul înregitrării, când am spus că Avon - The Company For Women - ARE COJONES! Un compliment de stradă pentru curajul lor de atunci. Curaj răsplătit cu mai mult de 20 de apariții în topul celor mai viralizate articole de blog. 


La mulți ani Avon Romania! Ca la 20 de ani, fără griji, însă cu bani :))
Posted by Radu F Constantinescu on Thursday, 21 September 2017


) Am închis paranteza :)) 
Mai deschid una (




Candy & Hoover vor lua România pe sus pentru că vin cu niște produse unde inovațiile sunt WOW. De exemplu Bianca! Dacă alte mașini de spălat vor întreba “Ce are ea și nu am eu?” vor găsi singure  cel puțin 10 răspunsuri. 
Foto: Muza, Bianca și Regeai Calil, country manager Candy Hoover Romania. Locația evenimentului, Le Chateau. 

Foto: The Candy team plus subsemnatul :)

) Am închis și parenteza asta! :)

 Derulăm înapoi câteva ore. Ramona alege dintre haine cam o oră (deși nu are chiar atât de multe :)) și decide - normal - că nu are cu ce să se îmbrace. Cum am mai văzut faza, alegem împreună, ne certăm, ne împăcăm, mâncăm o pizza vegetariană (ea) și alegem din nou. 
Puteți crede că în timpul destul de scurt între momentul când am chemat BlackCab și momentul când a venit, Muza s-a… răzgândit? 
Și nu așa, puțin!
De la fustă asimetrică și cizme la pantaloni și stiletto!
De la negru la roz pudră și alb!
Și de la hot la cumințică. Dar tot hot a fost :)))

Pentru că e genul care schimbă multe ținute. Dar nu are mai multe fețe :)


Back to Top