Consolare între alte picioare




Guest blogger: Ramona “Muza” Constantinescu 


Probabil că știți de noul meu proiect, Exces de sinceritate, în care răspund pe instagram întrebărilor voastre. Dacă nu știți, aflați mai multe aici: https://www.instagram.com/ramonaconstantinescu/
Sigur că primesc și întrebări de genul “ce rasă e pisica ta” sau “de unde ai luat tigaia specială pentru ochiuri” și nu fac un Exces de sinceritate din asta :) dar multe fete îmi scriu despre lucruri care ard mai rău decât un cuptor încins. Simt că la ultima întrebare am răspuns video prea pe scurt și nu mi-am descărcat ca lumea sufletul. 
Unei cititoare i-a spus prietenul că a înșelat-o “din vina ei”. Mă întreba dacă nu cumva iubitul ei are dreptate. I-am răspuns exagerat de sincer: Și da, și nu. Dar dacă îl nemulțumea ceva ar fi trebuit să vorbească mai întâi cu tine înainte să caute consolare între alte picioare!
Nu e ca la job, unde, dacă nu ești mulțumit cu salariul, poți să-ți mai iei un 2nd job. Ce-i asta? 2nd blow job? :) Și tot eu sunt de vină? 
Pot să fiu de vină pentru greșelile mele, nu pentru infidelitatea ta!
Aici e vorba de tupeu! 
Sunt la a doua căsătorie, dar n-am avut îndrăzneala să-i reproșez fostului meu soț că mi s-a pus pata pe altul. Oare e așa de greu să ne asumăm deciziile și dorințele noastre? 
Dacă ți se pare că nu primești suficientă atenție, cere-mi!
Dacă vrei ceva ce încă nu ți-am oferit, convinge-mă!
Dacă nu te simți dorit nebunește, fă-mă să te doresc. Ce? Dacă suntem într-o relație de lungă durată crezi că nu trebuie să mă mai seduci? 
Stai cu ea în sus și eu hop! sar la cap ca la fotbal? 
De telecomandă vorbesc, că mulți bărbați o țin în mână ca pe un sceptru. Un simbol al puterii în apartament :) Și relațiile sunt un fel de Game of thrones! 
Brace yourselves, boys! Winter is coming! Cu Crăciun cu tot. Și unii dintre voi veți primi singurătatea cadou. 
Știi vorba aia “Cine râde la urmă, râde mai bine?” Nu e adevărat! Cine râde la urmă abia atunci a priceput poanta :) De-asta femeile plâng imediat și bărbații mai târziu, când abia atunci înțeleg ce-au pierdut. 
Gagico, pune-ți un vin, că bărbații vin și pleacă! 
Iar cu fiecare greșeală înveți să-i alegi. 





Back to Top