Q&A: Era prea frumos și m-am speriat! I-am făcut scene ca să mă asigur că “duce”, i-am cerut chiar să plece. Acum îl vreau înapoi, dar…




…dar el nu vrea, nu? 
Și e așa o mare surpriză! 
Poate nu m-a iubit? Se întreabă cititoarea mea. 
Meritai să fii iubită? Îi răspund eu cu o întrebare.


Liniște. Nu asta aștepta de la mine. Doar ea a venit să pună întrebări și Radu F., acest Oracol din feisbuc, trebuia să răspundă. 
Nu-i chiar așa. 
Vedeți voi, spre deosebire de bărbatul cititoarei mele, mi-e mi-au plăcut scopriile. M-am hrănit cu scorpii. 
Obsedate de haine sau pur și simplu haine. Vezi cum pui accentul. 
Cu mașini scumpe, case mari și mame căsătorite doar în certificat. 
Cu tați impunători, realizați și notorii în rândurile curvelor de lux. 
Scorpii care umpleau 6 geamantane cu bagajul pentru 3 zile. Și 6 săptămâni de vorbit neîntrerupt cu bagajul lor emoțional. 
Cum despre cine vorbeau? Despre ele!

Nimeni nu a devenit mai deștept ascultându-se vorbind. 
Folosind metoda asociațiilor libere am aflat tot ce voiam să știu. Știți cum funcționează metoada asta? E simplitatea întruchipată. Lași omul să vorbească. În aparență participi la discuție, dar îl lași pe el să treacă de la un subiect la altul și așa ajunge încet încet de la conversația de complezență la ce-l doare. Să n-ai vreo surpriză cu durerile, mulți suferă de ei înșiși. 

Tendința aceasta de a pune presiune pe un bărbat pentru că “e prea frumos să fie adevărat” vine din trecutul femeii. A pierdut 3 ani cu unul și pe tine vrea să te verifice în 3 săptămâni. Nu faci ASE-ul într-un curs de două weekenduri!
Bărbatul nou plătește greșelile pe care le-au făcut alții. Și la un moment dat parcă simte că e în pat cu tine și cu ei, că-i mănâncă din farfurie la masă, că-l ironizează în fiecare vorbă în vânt pe care o zici tu, dar o știi de la niște foști. 
E cel mai simplu mod să devii și tu o fostă. 


Sigur, e adevărat că-ți dai mai bine seama de ce-ai pierdut DUPĂ ce ai pierdut. Dar la ce-ți mai folosește?



Back to Top