Q&A: Adio, dar rămân cu tine. În pat. Ce părere aveți despre doi care se despart, dar rămân amanți?





Întrebarea a venit foarte hotărât adresată: Vreau răspuns de la tine și de la Ramona! Când ne-am comparat răspunsurile pe care le-am scris fără să vorbim ne-am trezit că aveam chei foarte diferite. Eu mai vesel, Muza mai romantică :)
Așadar. Eu primul :)

Lume, lume! Iată despărțirea pe care o visează toți bărbații! Gata cu Mall-ul! Gata cu grijile! Adio întrebări de genul “Încotro se îndreaptă relația noastră” sau “De unde vii la ora asta?” Adio liste interminabile cu ce să iei de la Mega!  Cumperi doar vin, RedBull și prezervative! 
Doar sex. 
Bun, fără îndoială, că doar ai o aventură cu… fosta ta. 
Pentru că nu mai aveți tot timpul din lume, nu vă mai pierdeți ore în șir la seriale. Televizorul rămâne stins. Se aprinde patul. 
Ce părere să am?! Așa despărțire… să vă țină cât mai mult :))

Ramona: 

Eu cred că v-ați grăbit. Că nici nu trecuse bine prima noapte trăită sub aceleași stele, dar în case separate că tu deja îi scriai un mesaj pe whatsapp. Nu i l-ai trimis, dar după încă o zi ți-a scris el. 
Lumea asta e nebună și ne plictisim de bine de parcă ar fi o rutină plictisitoare și în fericire. Parcă nu-ți trăiești viața, nu ești destul de nebună, destul de liberă. Poți să ai zeci de iubiți și niciun pic de iubire sau poți să dai peste unul cu care să trăiești ți se pare atât de greu, dar fără el descoperi că viața e de nesuportat. 
Așa că totul se întâmplă de la sine. 
Poate că tu sau el ați avut impresia că puteți să găsiți ceva mai bun pentru că facebook-ul a devenit așa un fake-book care ne face geloși pe lucruri inexistente. 
Vezi femei mai frumoase decât a ta și când le întâlnești îți dai seama că sunt ajutate de tone de machiaj și de programe care te fac cu 20 de ani mai tânără și cu 20 de kile mai slabă. 
O aplicație care să le facă mai deștepte n-ar fi rea.  
Vezi bărbați care par mai manierați și mai realizați decât al tău, dar sunt doar niște pescari care întind năvoade din minciuni și citate copiate de pe net.  

Așa cred că e și despărțirea voastră, o minciună, iar atracția dintre voi e adevărul. Desigur, adevărul e mai greu de dus…







Back to Top